Monografia “MPB për qytetarët 2017-2021”, Nuhiu: Kujtojmë tre reforma substanciale që i realizuam me sukses

Zëvendësministri i Drejtësisë, Agim Nuhiu sot ka marrë pjesë në promovimin e Monografisë “Ministrisë së Brendshme për qytetarët 2017-2021”, me çka ai rikujton reformat substanciale që i ka realizuar me sukses derisa ishte zëvendësministër i MPB-së.

Sot kur promovohet Monografia “Ministrisë së Brendshme për qytetarët 2017-2021”, po kujtoj vetëm tri reformat substanciale që i realizuam me sukses:

E shuam përgjithmonë “policinë sekrete” duke themeluar Agjencinë për Siguri Kombëtare;

U dhamë fund përgjimeve të paligjshme të telekomunikimeve të qytetarëve, gazetarëve, afaristëve, politikanëve, etj., duke themeluar Agjencinë Teknike Operative;

Decentralizuam pushtetin policor duke themeluar Organet e Punëve të Brendshme në tërë shtetin;

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=5121517091268580&id=100002310186518

Story i mëparshëm

Xhaferi: BE të hap negociatat me Shkupin dhe Tiranën

Story i radhës

Rektori i UNT-së Izet Zeqiri realizoi pranim-dorëzimin e objekteve nga ARM

Të fundit nga