MMJPH: Është ndërprerë pragu i alarmimit për Gostivarin, Kërçovën dhe Kavadarin

Sipas të dhënave të Sistemit Shtetëror të Monitorimit të Cilësisë së Ajrit të Ambientit më 25.12.2022, përqëndrimet mesatare ditore të grimcave të pezulluara PM10 janë nën pragun e përcaktuar të alarmimit prej 150 мg/m3, epizodi i dy ditëve radhazi është ndërprerë në Gostivar, Kërçovë dhe Kavadar. Rekomandimet dhe masat për tejkalimin e pragut të alarmit pushojnë së zbatuari për këto qytete.

Story i mëparshëm

Shtrenjtohet benzina, lirohet dizeli

Story i radhës

Tre kompani kërkojnë rritjen e çmimit të energjisë elektrike

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish