Ministri Shaqiri: Kemi përafrim të qëndrimeve me SASHK-un, nesër takimi

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri njoftoi se nga ana e tyre dhe e Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, kanë qëndrime të përbashkëta dhe po afrohen në mendime të njëjta, ndërsa nesër së bashku me pajtuesin do t’i shohin të gjitha rekomandimet dhe do të vendosin së bashku. Ministri i Arsimit foli edhe për përfundimin e vitit shkollor për shkollat fillore, i cili tha se po shqyrtohen të gjitha mundësit që viti shkollor të përfundoj më 10 qershor.
Shaqiri shtoi se ende nuk kanë përgjigje zyrtare nga Drejtori i Byrosë për zhvillimin e arsimit, dhe se ai duhet të ketë takime të gjitha drejtorët e shkollave dhe të shihet se deri ku është realizimi i programit mësimor. /SHENJA/

Story i mëparshëm

RMV/ Bilanci 3 ditor me Kovid 19

Story i radhës

A do të mbarojë viti shkollor më 10 qershor? Përgjigjet Shaqiri

Të fundit nga