Ministri Bekteshi ne konferencë mbi efektet e pandemisë KOVID-19 në ekonominë vendore

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi të Mërkurën (17.03) do të marrë pjese ne panel diskutimin “Pabarazia gjatë periudhes se korones” ne suaza te “Konferencës mbi efektet e pandemisë KOVID-19 në ekonominë vendore – pabarazia gjatë periudhes se koronës” organizuar nga Fondacioni për  Demokraci (WFD) dhe Shoqata për Kërkime dhe Analiza .

Ne panel përveç Ministrit Bekteshi, fjalim do kene edhe Sanja Lukarevska – Drejtoreshe e Zyrës së të Ardhurave Publike, Marija B. Jankovski – Drejtor i Regjistrit Qendror të RMV, Timço Muçunski – Deputet dhe Kryetar i Komisionit për Financa dhe Buxhet të Kuvendit , Zoran Jovanovski, Këshilltar Kryesor i Bordit të Odës Ekonomike të Maqedonisë për Çështje Ekonomike.

Ngjarja paraprake

Strategjia e Chelseas

Ngjarja e ardhëshme

Kryetari Bulliqi dhe përfaqësuesit e MAPL nënshkruan marrëveshjen për Grantin e Performancës Komunale

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian