Mijëra besimtarë mbushin sheshin në Tiranë, sot myslimanët festojnë Fiter Bajramin

Shqipëria1 maj 2022

“Pavarësisht izolimit të Shqipërisë gjatë regjimit komunist…”- Kompanitë çeke, interes për agroturizmin dhe rritjen e agrumeve

Infrastruktura e transportit (rrugët, hekurudhat, aeroportet), prodhimi, transmetimi dhe shpërndarja e energjisë, bujqësia, turizmi, mjedisi apo shëndetësia janë disa nga sektorët që investitorët e huaj shohin me interes në Shqipëri.
Z….

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Më shumë civilë do të evakuohen nga zonat në Mariupol

Story i radhës

Një romancë e re në horizont! Katie Holmes fotografohet duke u puthur me muzikantin

Të fundit nga