Mësimi në shkolla vazhdon edhe pas 10 qershorit?

Ndonëse ende nuk ka vendim definitiv, burime pranë Ministrisë së Arsimit për TV21 thonë se mësimi do të vazhdojë edhe pas 10 qershorit për t’i kompensuar të gjitha ditët e humbura nga greva.

Opsioni tjetër është që të punohen disa të shtune deri në fund të gjysmëvjetorit të dytë dhe ditët e ngelura përsëri pas 10 qershorit, kur nxënësit duhet të lirohen në pushim veror.

Derisa vazhdon pezullimi i grevës në arsim, drejtorët e shkollave ende nuk janë të informuar se si do të veprojnë në lidhje me kompensimin e orëve mësimore të humbura gjatë grevës.

Ndryshe, ministri i Arsimit Jeton Shaqiri para disa ditësh i tha SAShk-ut që të gjejë zgjidhje për këtë çështje duke i fajësuar për ditët e humbura të mësimit.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

21 raste të reja, dy të vdekur nga KOVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Story i radhës

Grubi: Shfuqizojmë të gjitha masat e mbetura anti-Covid

Të fundit nga