Meshkujt kanë nevojë për ide, femrat për pushtet

Kur një femër dhe një mashkull takohen, ata lidhen në mënyrë… energjitike!

Sipas ligjit të enëve komunikuese të gjakut, midis tyre ndodh një shkëmbim energjie.

Ky shkëmbim ndodh gjatë puthjeve dhe kontakteve të tjera.

Cilësitë që shkëmbehen janë në varësi të karakteristikave që natyra i ka falur mashkullit dhe femrës.

Një mashkull merr energjinë e ideve (që karakterizon femrat), kurse një femër energjinë e pushtetit (që karakterizon meshkujt).

Mashkulli që ta vendosë idenë në praktikë, ka nevojë për pushtet. Femra e ndjen se pushteti nuk është gjithçka, ndaj kërkon energjinë e ideve. Të dyja palët bëhen kësisoj të lidhura pas njëra-tjetrës.

Mes gjinive ka ekzistuar me kohë një lidhje natyrale.

Nga dita e lindjes çdo djalë ka një nënë që i prezanton forcën e dashurisë amësore ose një motër që i jep gjithashtu dashuri. Në çdo femër më pas, një mashkull do të kërkojë atë energji që i bën të kujtojë energjitë që i kanë falur më parë nëna dhe motrat.

E njëjta gjë vlen edhe për vajzat. Në çdo njohje, vajzat kërkojnë gjithnjë dikë që t’i ngjasojë mënyrës se si e ka trajtuar babai ose vëllezërit, apo se si i ati ka trajtuar nënën e saj.

E thënë shkurt, meshkujt kanë nevojë për ide, kurse femrat për pushtet. Duke i shkëmbyer këto cilësi në formë energjie, ata plotësojnë njëri-tjetrin.

Ngjarja paraprake

Në pritje të shtëpisë së re/ Në Laç dhe Fushë Mamurras, me familjet që tërmeti i la pa strehë

Ngjarja e ardhëshme

Tottenhami dëshiron të ‘blindojë’ Kanen

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian