Merret vendimi për Asamblenë e Partisë Socialiste, vendoset data, vendi dhe ora

Asambleja e Partisë Socialiste është vendosur të mblidhet me datën 9 tetor, ditën e premte.

Mbledhja do të zhvillohet te Amfiteatri te Liqeni në orën 15:30.

Ndërsa në fokus do të jenë koordinimet brenda partisë lidhur me zgjedhjet e 25 prillit 2021.

Ngjarja paraprake

OPH: Nuk na duhen protokolle të arnuara, vullnetarisht do t’i mbyllim objektet

Ngjarja e ardhëshme

Trajtimi Me Mjaltë Dhe Kanellë Për Uljen e Kolesterolit në Gjak

të fundit nga