Mbi një orë pritje në kufirin e Bllacës për në Kosovë

Kolona të gjata që po torturojnë shumë qytetarë në Kufirin e Bllacës për në Republikën e Kosovës të shtunën.

Rreth 4 kilometra kolona që presin në këtë vijë kufitare.Qytetarët që kanë vendosur të kalojnë këtë uikend thanë se kjo është tmerruese sidomos edhe për shkak të temperaturave që janë të larta këto ditë por edhe humbin një pjesë të madhe të kohës

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Tre mjekë përballen me drejtësinë për vdekjen e një gruaje shtatëzënë

Story i radhës

I hoqën mitrën. vezoren dhe veshkët lehonës, Prokuroria ngrit aktakuzë ndaj 3 personave në Strugë

Të fundit nga