Mbahen provimet pranuese për konkursin e dytë plotësues të studimeve baçelor

Në Universitetin “Kadri Zeka” në Gjilan, është mbajtur sot provimi pranues për Fakultetin Juridik, Shkencave Kompjuterike dhe Fakultetin e Shkencave Aplikative, për konkursin e dytë plotësues për studime baçelor për vitin akademik 2020/2021.

Menaxhmenti i Universitetit kanë vizituar sallat ku është mbajtur  provimit pranues. Ata kanë  parë nga afër gjithë këtë proces, ku fillimisht studentëve ju kanë dëshiruar suksese, derisa janë shprehur të kënaqur me mënyrën e organizimit të provimit pranues.

Kurse për Fakultetin e Edukimit dhe Fakultetin Ekonomik provimi pranues do të mbahet të mërkurën më datë 28.10.2020.

Shpallja e rezultateve do të bëhet më së voni deri më 30.10.2020.

Ngjarja paraprake

Telashe

Ngjarja e ardhëshme

Pas infektimit të Spasovskit më Kovid-19, anketë epidemiologjike në MPB dhe Qeveri

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian