Matja e cilësisë së ajrit, MMJPH me njoftim!

 Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor informon se për shkak të instalimit të instrumenteve të reja matëse në stacionet automatike të matjes së cilësisë së ajrit ambiental, duke filluar nga 12.12.2020 dhe gjatë 7 ditëve të ardhshme, janë të mundshme ndërprerjet në disponueshmërinë e të dhënave të matjes së parametrave të caktuar ndotës për shkak të stabilizimit dhe testimit të instrumenteve të reja matëse.

Ngjarja paraprake

As numri i lartë i vdekjeve nuk ndalon frekuentimin e madh në Prishtinë për dekorimet e fundvitit

Ngjarja e ardhëshme

Thiago Silva zbulon tre trajnerët që kanë pasur ndikimin më të madh tek ai

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian