LSDM: Deputetët që bojkotojnë të heqin dorë nga pagat dhe privilegjet

Deputetët e VMRO-DPMNE-së që bojkotojnë dhe bllokojnë Kuvendin nuk duhet të paguhen nga qytetarët për mospunën e tyre dhe sjelljen e tyre destruktive.

Të heqin dorë menjëherë nga të gjitha privilegjet, t’i dhurojnë rrogat dhe të mos përdorin telefonat zyrtarë, udhëtimet dhe gjithçka që u takon, sepse nuk e meritojnë.

Papërgjegjësia dhe bindja partiake ndaj liderit Mickoski do të jetë e vetmja gjë që do ta kujtojë këtë përbërje parlamentare të VMRO-DPMNE-së, por këtë nuk guxon dhe nuk duhet ta paguajnë qytetarët nga xhepat e tyre.

Story i mëparshëm

Bitcoin bie nën 30 mijë dollarë, niveli më i ulët që prej 1 viti

Story i radhës

Kuvendi do ta mbajë seancën e 71-të, në rend dite disa propozim ligje

Të fundit nga