Lloga reagon ndaj Lëvizjes Besa për 20%

Ministria e Drejtësisë ka marrë shkresën nga Partia Politike BESA, në të cilën kërkohet që gjatë përgatitjes së ndryshimeve kushtetuese të merret parasysh ndryshimi i Amendamentit V të Kushtetutës.

Ministria e Drejtësisë njofton se të gjitha kërkesat lidhur me ndryshimet kushtetuese do të propozohen dhe shqyrtohen në grupin punues që do të formohet së shpejti, në të cilin anëtarë do të kenë edhe partitë politike, përfshirë edhe partinë BESA.

Story i mëparshëm

Kovaçevski: 1.1 miliardë euro shkëmbimi tregtar Maqedoni – Serbi

Story i radhës

A e dini që qentë i zgjedhim sipas personalitetit tonë?

Të fundit nga