Ligji për mbrojtjen e popullsisë pret dekretin e Presidentit

Ligji për mbrojtjen e popullsisë i cili u miratua mbrëmë akoma nuk është publikuar në Gazetën Zyrtare. Nga ky institucion thonë se presin ligjin nga Kuvendi, ndërsa shërbimet e Kuvendit thonë se presin ligjin e dekretuar nga Presidenti Stevo Pendarovski.

Ligji pritet që sot të hyj në fuqi.

Ngjarja paraprake

Konferenca e Kryetarëve miraton kalendarin e veçantë të projektligjit “Për buxhetin e vitit 2021”

Ngjarja e ardhëshme

MASH ka formuar grup pune për ndryshim të materialeve mësimore dhe didaktike

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian