Levica dhe Stoiljkoviçi, partnerët e Taravarit dhe Hoxhës, me Rusinë, kundër Ukrainës

Siç dihet tanimë në opinion se Levica e Apasievit dhe Stoiljkoviçi janë deklaruar dhe kanë shprehur haptazi qëndrimin e tyre pro-Rusisë, agresion të cilin nuk po e ndal çdo ditë ndaj popullit të Ukrainës. Këta dy janë në koalicion edhe me disa politikanë dhe parti shqiptare opozitare si ASH dhe Besa, shkruan debat.mk

TARAVARI DHE HOXHA NUK KANË DALUR AS EDHE TË FLASIN PËR PARTNERËT E TYRE DHE QËNDRIMIN E TYRE KUNDREJT DEKLARATAVE SKANDALOZE. POPULLI SHQIPTAR ËSHTË I NEVRIKOSUR ME QËNDRIMET E TYRE DHE BASHKËPUNIMIN QË KANË ME KËTO PARTI, PARTI TË CILAT JANË KUNDËR NATO-S, BE-SË, KOSOVËS, AMERIKËS DHE PRO RUSISË E CILA PO I SJELLË VETËM DËME RAJONIT DHE BOTËS ME VEPRAT E FËLLIQURA DHE GJAKATARE.

Story i mëparshëm

Kryeministri i Izraelit takohet me Putinin në Moskë

Story i radhës

Arianit Hoxha bëhet si Menduh Thaçi

Të fundit nga