Letra që zgjidhni, ju tregon se si do i keni punët me dashurinë

Në dashuri, çdo person është një botë.

Ka romantikë dhe realistë, ka ngrohtësi dhe ftohtësi.

Por një gjë është e sigurt, gjithkush pëlqen në mënyrën e vet.

Shikoni letrat e mëposhtme dhe zgjidhni atë që ju përfaqëson më së miri.

Përgjigja juaj do të përfaqësojë personalitetin tuaj në dashuri.

Nëse zgjodhët:

Letrën nr. 1

Jetoni dashurinë tuaj me intensitet, mos qëndroni me një të dashur që nuk kanë të njëjtat qëllime si ju.

Kur bie në dashuri me një person, ju jeni në gjendje të jepni gjithë zemrën tuaj pa asnjë dyshim.

Më shumë se një herë vendosmëria dhe forca e ndjenjave tuaja kanë bërë që ju të kaloni kohë të këqija.

Dhënia e gjithçkaje që keni ndaj atij që doni, dhe mos marrja e asaj që prisni shkatërron zemrën tuaj.

Por fatmirësisht, nuk ndalni së besuari në dashuri.

Letrën nr. 2

Ju jeni një nga ata njerëz që bien në dashuri me shikim të parë.

Dashuria për ty është gjithçka, është masa e të gjitha gjërave.

Jeta pa dashuri nuk ka kuptim.

E kuptoni dashurinë si një ndjenjë të pastër, në marrëdhëniet tuaja gjërat kalojnë përmes ndjenjave dhe kurrë me anë të intelektit.

Ndonjëherë marrëdhëniet tuaja nuk mund të zgjasin shumë, sepse kur e humbni atë magji nuk ka kuptim të vazhdoni me atë person.

Megjithatë, kur gjeni dashurinë e vërtetë, jepni veten pa masë.

Letrën nr. 3

Për ju, dashuria është ndërtim.

Një marrëdhënie duhet të ketë themele të forta, të cilat krijohen në çifte.

Kur dashuroni, ju përpiqeni të krijoni një lidhje të qëndrueshme me personin tjetër.

Pasioni është i rëndësishëm, por jo thelbësor.

Ju nuk jeni në gjendje të doni nëse nuk e njihni tjetrin në thellësi.

Prandaj, kur njiheni më mirë një marrëdhënie, është e fortë dhe e qëndrueshme.

Letrën nr. 4

Gjëja më e rëndësishme është pasioni.

Për ty, dashuria ka të bëjë me atë që personi tjetër zgjon për ju.

Ju tentoni të keni marrëdhënie të shkurtra por intensive.

Në afat të shkurtër ju nuk e keni problem të jepni më të mirën tuaj, por kur pasioni ka mbaruar, nuk hezitoni t’i jepni fund marrëdhënies.

Dita kur gjen personin e duhur, për të cilin dëshira nuk pushon kurrë, në atë rast nuk e keni problem ta jepni veten plotësisht.

Ngjarja paraprake

Klopp për dëmtimin e Fabinho: Kjo është gjëja e fundit që na duhej

Ngjarja e ardhëshme

Mungesë dramatike infermierësh në Gjermani

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian