LAZIM DESTANI: Respekt dhe mirënjohje pafund për kongresistin ELIOT ENGEL

Respekt dhe mirënjohje pafund për Kongresistin Eliot Engel me rastin e përfundimit të punës së tij në Kongresin Amerikan ku ai shërbeu për më se tri dekada. Gjatë gjithë kësaj periudhe në Kongres, Eliot Engel ka qenë ndër zërat më të fuqishëm në mbrojtje të çështjes sonë kombëtare e të promovimit të demokaracisë në rajonin e Ballkanit.

Është i jashtëzakonshëm kontributi i tij në mbështetje të çlirimit dhe pavarësisë së Kosovës dhe të anëtarësimit të Shqipërisë në NATO.

Si ekspert i rrethanave në Ballkan, ai është dalluar me përkrahjen që i ka dhënë angazhimit të Shteteve të Bashkuara për konsolidimin e paqes, stabilitetit dhe ndërtimit të institucioneve demokratike në vendet e rajonit tonë.

Jam i bindur se miku ynë Eliot Engel do të vazhdojë me aktivitetet dhe kontributin e tij për zhvillimin e mëtejshëm të proceseve demokratike në vendet e rajonit tonë.

Falënderimet dhe mirënjohjet më të thella për këtë mik të madh të kombit tonë, për Kongresistin Eliot Engel.

Përndryshe kohë më parë, kongresisti Eliot Engel nderoi z. Destani me flamurin i cili valoi mbi Kapitoll Hill më 4 korrik, ditën e pavarsisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Ngjarja paraprake

Gabimet që po bëni gjatë dushit po ju dëmtojnë shëndetin

Ngjarja e ardhëshme

Ekrem Janjeva - lojtar dhe veprimtar në Gjeneratën e Republikës 

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian