Lactodefence, suplementi anti Covid/ Ndodhet në të gjitha farmacitë e vendit në Shqipëri

CFO Pharma, sjell për herë të parë në Shqipëri suplementin Lakftodefence, një produkt italian, me standarte europiane. Cfo Pharma, si distrubutori kryesor, pritet që këtë produkt ta shpërndaje në të gjitha farmacitë e vendit tonë.

Menaxheri i përgjithshëm i kësaj kompanie, PHD Doktor, Sawas, shpegon se cilat janë vlerat e këtij produkti, po ashtu edhe në trajtimin për covid 19.

“Është një produkt i cili ka për bazë proteinën aktive që duhet LaktoFerrina, e cila gjendet në qumshtin e gjirit të nënës, dhe për këtë arsye fëmijët nuk janë të prekur. Pasi kanë një mbrojtje nga qumshti. për këtë arsye, Për këtë arsye ne kemi sjellë këtë produkt i cili përmban laktoferrinën që mbron pacientët tanë, qoftë në fazën përpara infektimit apo edhe pas infektimit. Pra është një produkt i cili mund të përdoret për trajtimin e Covid 19, pasi suplementi, i jep mundësi receptorëve në trup që të bllokojnë penetrimin e virusit, duke shmangur infektimin”.

Lakftodefence, mund të përdoret si për infeksionet virale po ashtu edhe ato bakteriale.

“Tjetra është që në laktoferrinë ka edhe tre elementë të tjerë shumë të rëndësishëm, që janë Vitamina C, Vitamina D dhe Zinku, që janë shumë të njohur për mbrojtjen e sistemit imunitar, për personat që i përdorin, kështu që mbron më mirë nga infeksionet virale, apo edhe pas infeksioneve. Sigurisht Lakftoferrina, sic e kemi parë tek fëmijët, edhe në këtë situatë i mbron ata nga infesionet virale por edhe bakteriale. Dihet që fëmijët është e vështirë që të infektohen shpejt. Produkti mund të përdoret nga të gjitha moshat, nga më të vegjlit tek më të rriturit, pasi praktikisht është një produkt i cili me bazë të elementëve natyral”.

Ngjarja paraprake

Irani njofton OKB-në mbi planet për rritjen e nivelit të prodhimit të uraniumit të pasuruar

Ngjarja e ardhëshme

84 milionë të infektuar në botë me COVID-19

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian