Ky është drejtori ri i Fondit Pensional në RMV

Me hyrjen e Alternativës në qeveri, Fondi për sigurim pensional dhe invalidor në nivel shtetëror i takoi kësaj partie gjatë ndarjes së posteve. Kjo drejtori nga partia Alternativa i’a dha degës së Tetovës për udhëheqje.
Nga dita e sotme zyrtarisht drejtor i Fondit për sigurim pensional dhe invalidor në nivel shtetëror do të jetë Dritan Bexheti nga Tetova.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Banorët në vijën e frontit s’presin shumë ndryshime në Donbas

Story i radhës

Linkedin lançon një platformë podcast

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish