Kush i shuan zjarret në Kosovë?

“Sot është 4 Maji – Dita Ndërkombëtare Zjarrfikësve Shpëtues.

Edhe një festë tjetër i gjen zjarrfikësit e Kosovës në gjendje të mjerueshme.

Pa pagë normale apo të dinjitetshme dhe pa trajtim serioz institucional.

Zjarrfikësit e Kosovës edhe në këtë festë, akoma janë me status të padefinuar juridik, me kushte të këqija për punë dhe pajisje të stërvjetëruara, me pagat ndër më të ultat në sektorin publik, si dhe me mospagesën e benificioneve që ligjërisht ju takojnë.

Mbetet të shpresohet që vitin tjetër zjarrfikësit e Kosovës do të kenë më tepër arsye që të festojnë, ndërsa institucionet do të kujtohen se kush i shuan zjarret dhe kush kujdeset për shpëtimin e jetës së njerëzve dhe të mirave materiale, në rast të ndonjë fatkeqësie në vend.”

Ngjarja paraprake

Zgjedhjet/ Basha mbledh në selinë e PD të gjithë kandidatët për deputetë, ja çfarë pritet të ndodhë

Ngjarja e ardhëshme

Llapi bëhet gati për finale

të fundit nga

Heshtja e gjallë

Herë rrija ulur këmbëkryq, herë ngrihesha në këmbët që më dridheshin nga

AlbanianEnglishMacedonian