Kur është koha e duhur që duhet bërë seks

Seksi është pjesë e dëshirave dhe kërkesave biologjike, por ka raste kur seksi është më i mirë pasi femra mund ta arrijë maksimumin e orgazmës ose seksi largon stresin.

Para një prezantimi të rëndësishëm

Studimet tregojnë se kryerja e marrëdhënieve seksuale para një prezantimi të rëndësishëm qetëson nervat dhe largon stresin. Prandaj kryerja e seksi para një ngjarje të rëndësishme do të bëjë që të keni performancë më të mirë.

Në mëngjes

Trupi i femrës është ndërtuar për seks në mëngjes pasi niveli i testosteroneve dhe energjisë është më i lartë. Gjithashtu seksi në mëngjes bën që të çlirohet endorfina që përgjigjet për humorin gjatë ditës.

Kur je pak pa qejf

Studimet tregojnë se seksi ka ndikim në sistemin imunitar. Prandaj kur ndiheni pa qejf, megjithëse nuk mund të jepni maksimumin tuaj, seksi mund t’ju bëjë vërtetë mirë.

Dita e 14-të e ciklit

Në ditën e 14-të të ciklit, që përkon edhe me kohën e ovulacionit, klitori i femrës rritet rreth 20%. është periudha kur orgazma mund të arrihet maksimalisht dhe kur femra merr një kënaqësi të madhe seksuale.

Pas aktivitetit fizik

Studimet kanë treguar se qarkullimi i gjakut në pjesët gjenitale femërore rritet ndjeshëm pas një aktiviteti fizik, kjo për faktin se gjatë ushtrimeve fizike lëshohet testosteroni që përgjigjet për dëshirën seksuale. Gjithashtu femra e ndjen psikologjikisht veten më mirë pasi ndihet mirë me trupin e saj pas palestrës apo ushtrimeve të tjera fizike.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Nesër dita e Fiter Bajramit, KMSH ka një njoftim të rëndësishëm për besimtarët

Story i radhës

Zyrtarët e Kharkiv thonë se 3 persona u vranë nga bombardimet ruse të dielën

Të fundit nga