Kryetari Idrizi ka bërë ndarjen e kiosqeve nga druri, për prodhuesit vendor

Kryetari Idrizi realizon premtimin e tij ndaj prodhuesve vendor për akomodimin e produkteve të tyre në kushte më të përshtatshme.

Ai gjatë ditës së sotme ka ndarë shtëpizat nga druri për prodhuesit vendor, të cilët deri më sot kanë shitur produktet e tyre në trotuar dhe rrugë, në të gjitha stinët e vitit.

Kryetari Idrizi nëpërmjetë një postimi në llogarinë e tij në facebook, ka njoftuar për aktin e ndarjes së këtyre shtëpizave.

Postimi i tij i plotë:

Ashtu siç kam premtuar ditë më parë, prodhuesit vendor janë vendosur në shtëpizat e drurit.

Jam shumë i lumtur pasi që këta prodhues do të kenë kushte më të përshtatshme për të shitur produktet e tyre ditore deri në zgjidhjen e përhershme për ta.

Buzëqeshja në fytyrat e tyre është motiv për punën time.

Vazhdojmë tutje në shërbim të të gjithë qytetarëve pa dallim!

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Laporta: Nëse vazhdojmë kështu, do të jemi kampion

Story i radhës

Varheji së shpejti në Sofje, Maqedonia e Veriut mes temave për bisedime me Petkovin

Të fundit nga