Kryetari i komunës së Saraj takon kryetarin e FRI-së

Sot pata nderin të mirëpres Kryetarin e FRI (Forumit Rinor Islam) z.Xhabir Emini

Pershëndesim aktivitetet e FRI, e cila është e përkushtuar në promovimin dhe kultivimin e vlerave univerzale Islame dhe njerëzore, mbrojtjen e të rinjëve nga devijimet si dhe ngritja dhe aftësimi i tyre.

Bashkëpunimi ndërmjet Komunës së Sarajit dhe FRI do të vazhdoj edhe më tej dhe së bashku të kontribojmë për një shoqëri më të shëndoshë.

Ngjarja paraprake

Trepça ’89 përforcohet me një portier nga Maqedonia e Veriut 

Ngjarja e ardhëshme

"Bashkëpunimi Turqi-Azerbajxhan-Turkmenistan përfitim për rajonin"

të fundit nga