Kryetari i Gjilanit fton qytetarët të raportojnë për rritjen e çmimeve dhe parregullsitë tjera

Kryetari i Gjilanit, Alban Hyseni u ka dal në mbrojte qytetarëve pas rritjes së pa kontroll të çmimeve ushqimore.

Ai ka ftuar qytetarët të raportojnë për rritjen e çmimeve dhe parregullsitë duke thënë se ankesat e kërkesat e tyre do të trajtohen me seriozitet të plotë.

“Gjatë kësaj jave kemi pranuar një ankesë nga një qytetar në lidhje me mospërputhje të çmimit të reklamuar dhe atij që ka paguar në arkë. Kjo është në mospërputhje me ligjin për mbrojtje të konsumatorit, e në përputhje me po atë ligj ne i kemi shqiptuar gjobë shitësit.
Ligji është në shërbim të qytetarëve, prandaj nëse hasni në thyerje të tij ndjehuni të lirë të na drejtoheni. Ju sigurojmë që ankesat e kërkesat e juaja do të trajtohen me seriozitet të plotë”
, shkroi ai.

Dy furra në komunën e Gjilanit janë gjobitur me nga 1 mijë euro, pasi që kishin mashtruar me peshën e bukës që shisnin.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Facebook dhe Instagram lejojnë gjuhën e dhunës dhe urrejtjes kundër Rusisë

Story i radhës

Balluku-furnizuesve: Duhet të keni rezervë sigurie nafte për 90 ditë, nesër do nisim kontrollin në terren

Të fundit nga