KRRE: Pohimet e VMRO-së për lartësinë e rrogës së Bislimovskit janë të pasakta dhe të rrejshme

Komisioni rregullator për energjetikë dhe shërbime të ujit e hedhë poshtë deklaratën e zëdhënësit të të partisë politike VMRO-DPMNE, Dimçe Arsovski për lartësinë e rrogës së kryetarit të KRRE-së, Marko Bislimovski si të pasaktë dhe të rrejshme.

Rrogat janë kumtuar publikisht dhe janë shumë më të ulëta nga pesë për qind neto rroga të parashikuara në sektor në pajtim me ligjin për energjetikë.

Nëse z.Arsovski nuk kërkon falje për spekulimet e paraqitura, do të pasojë padi private. Ndërsa paratë do të dhurohen nga dëmshpërblimi.

Ngjarja paraprake

Atdhetari demokrat Fehmi Jashari

Ngjarja e ardhëshme

​Klopp jep lajmin e keq për Alisson

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian