KRRE: Pohimet e VMRO-DPMNE-së për lartësinë e rrogës së Bislimovskit janë të pasakta dhe të rrejshme

Shkup, 4 tetor 2020

Komisioni rregullator për energjetikë dhe shërbime të ujit e hedhë poshtë deklaratën e zëdhënësit të të partisë politike VMRO-DPMNE, Dimçe Arsovski për lartësinë e rrogës së kryetarit të KRRE-së, Marko Bislimovski si të pasaktë dhe të rrejshme.

Rrogat janë kumtuar publikisht dhe janë shumë më të ulëta nga pesë për qind neto rroga të parashikuara në sektor në pajtim  me ligjin  për energjetikë.

Nëse z.Arsovski nuk kërkon falje për spekulimet e paraqitura, do të pasojë padi private. Ndërsa paratë do të dhurohen nga dëmshpërblimi.

Komisioni rregullator i RMV-së për energjetikë dhe shërbime të ujit 

__________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formë integrale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre.

Ngjarja paraprake

Qeveria do të diskutojë për ribalanc të Buxhetit

Ngjarja e ardhëshme

Demi Lovato tregon se është duke përjetuar momente të vështira, pasi u nda nga Max Ehrich

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian