Konstituohet nëndega e Lëvizjes Besa në Pallçisht të Poshtëm

Në vazhdën e aktiviteteve të saj në riorganizimin e strukturave të saj Lëvizja Besa sontë ndaloi në fshatin Pallçisht të poshtëm ku kishte një prani të madhe të mbështetësve të Kasamit.

Para të pranishmëve u drejtua kryetari i Lëvizjes Besa, Bilalë Kasami i cili falenderoi për mbështetjen dhe tha se me punë të ndershme Lëvizja po ritet çdo ditë.

Nën mbikqyrjen e komisionit komunal për riorganizim të degës së Bogovinës, kuvendarët me shumicë unanime zgjodhën Ilir Nurishin kryetar të nëndegës së Lëvizjes Besa në Pallçisht të poshtëm.

WWW.GAZETA.MK

Ngjarja paraprake

Kush po na bllokon në mediumet sociale?

Ngjarja e ardhëshme

Mendohej i vdekur nga aksidenti ajror, tronditen të gjithë kur mësojnë të vërtetën pas 45 vitesh

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian