Konferenca e Kryetarëve miraton kalendarin e veçantë të projektligjit “Për buxhetin e vitit 2021”

Konferenca e Kryetarëve miratoi kalendarin e veçantë të rishikuar të shqyrtimit të projektligjit “Për buxhetin e vitit 2021”

Konferenca e Kryetarëve, e mbledhur sot nën drejtimin e Kryetarit të Kuvendit, z. Gramoz Ruçi, miratoi kalendarin e veçantë të rishikuar të shqyrtimit të projektligjit “Për buxhetin e vitit 2021”, miratuar me vendimin nr. 27, datë 21.10.2020 të Konferencës së Kryetarëve.

Konferenca vendosi shqyrtimin nën për nen dhe në tërësi të projektligjit “‘Për buxhetin e vitit 2021”, në seancën plenare të datës 16 nëntor 2020.

Konferenca e Kryetarëve u zhvillua me anë të mjetit të komunikimit elektronik (Cisco Webex).

Ngjarja paraprake

Franca nuk ka qetësi! Sulm me thikë në Nisë, një i vdekur dhe disa të plagosur

Ngjarja e ardhëshme

Ligji për mbrojtjen e popullsisë pret dekretin e Presidentit

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian