Komuna e Deçanit ka një njoftim të rëndësishëm për tatimpaguesit e kësaj komune

Drejtoria për Buxhet dhe Financa, konkretisht Zyra e Tatimit në Pronë në Komunën e Deçanit, ka kërkuar nga tatimpaguesit e kësaj komune që të paraqiten në Zyrën e Tatimit në Pronë.

Kjo për të verifikuar adresarin e pronave në regjistrat e Tatimit në Pronë.

E gjithë kjo sipas një njoftimi për medie që ka të bëjë me përfitimet e benefiteve në të ardhmen si zbritjen primare në pronat e tyre.

Detaje më të mëdha nuk janë dhënë.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Çfarë bën Luana kur i bie goma në mes të askundit?

Story i radhës

Osmani: Fillimin i negociatave gjatë presidencës franceze do të ishte punë e drejtë

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish