Komisioni Komunal për ndryshimin dhe plotësimin e statutit të Komunës mbajti mbledhjen e parë të rregullt

Komisioni komunal për përgatitjen e ndryshim plotësimit e statutit të komunës së Vitisë, ka mbajtur sot mbledhjen e parë të rregullt.

Gjatë këtij takimi anëtarët e komisionit, që janë zgjedhur përmes Kuvendit Komunal të Vitisë, me shumicë votash kanë votuar që kryetar i këtij komisioni të jetë shërbyesi civil, Fatlum Demiri.

Gjithashtu gjatë këtij takim anëtarët e komisionit që përbëhen nga këshilltarë të partive politike që përfaqësohen në Kuvendin Komunal të Vitisë si: LDK, LVV, PDK por edhe përfaqësues nga ekzekutivi komunal dhe të shoqërisë kanë dalur me disa propozime për plotësim ndryshim të statutit.

Këto propozime priten të dërgohen në Kuvend dhe më pas bashkërisht të dalin në konsultim me publikun.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Italia do të strehojë refugjatët ukrainas në pronat e konfiskuara nga mafia

Story i radhës

Lufta Ukrainë-Rusi, eksperti i sigurisë: Kosova, Bosnja dhe Mali i Zi tre vendet më të rrezikuara në Rajon

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish