Këto zona nuk do të kenë rrymë nesër

KEDS ka njoftuar se nesër do të ketë ndërprerje të rrymës në disa vendbanime të Kosovës.

Kjo për shkak të punimeve të planifikuara.

Ky është orari sipas rajoneve:

Rajoni i Prishtinës:

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Gllobari 2 (Kodi: 16100028)  prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gllobar dhe Tërrstenik.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit të ri.

2.

NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Komoran te shkolla (kodi: 16023007101) prej orës 08:00 – 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

Rajoni i Ferizajt

1.

NS 35/10 kV Ferizaj II do te ndërprehen:

LP 10kV Sillosi me( kodi: 40041001) prej orës  09:00  deri në ora 10:00

Vendet: Ferizaji një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj, dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

2.

NS 35/10 kV Ferizaj 2  prej orës 09:00 21:00 do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV.

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS Drebangu 40041001001

TS afër Përmendores ”D. Islami” 40041001200

TS pllaci i Krasniqëve 40041001003

TS HIB 40041001005

TS, afër Spitalit ”Elita” (Jezerci Xhamprerës),

TS Pompa e benzinës (Gllavicët-afër Ben-Af-it)

TS Ganimete Tërbeshi,

Vendet: Një pjesë  e Talinovcit të Muhaxherëve, një pjesë e Talinovcit të Jerlive dhe një pjesë e bizneseve në rr. magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

Rajoni i Mitrovicës

1.

TS 110/10(20)kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kabllat (Kodi:73000001) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: 22 Maji, Adem Jashari, Arsim Muzaqi, Avni Kinaku (një pjesë), Bedi Pejani (një pjesë), Blerim Zuqaku, Cetinjës (një pjesë), Dëshmorët e Kombit, Drini i Bardhë (një pjesë), Marin Barleti (një pjesë), e Maçvës (një pjesë), Faruk Beqiri, Gjergj Kastrioti Skenderbeu, Gjergj Fishta, Gjon Buzuku, Haxhi Zeka, Ismajl Qemajli, Jeton Tërstena (një pjesë), e Krujës (një pjesë), e Tiranës (një pjesë), Rexhep Musa, Shahin Krasniqi (një pjesë), Ukshin Kovaqica (një pjesë), Vëllezërit Gërvalla (një pjesë), Vushtri dhe Hamdi Ferati.

Arsyeja: Energjizimin e kthinës hyrëse dhe dalëse pa trafofushë.

Ngjarja paraprake

Programi Ekonomik/ Drejtori i fushatës në PD shpjegon efektet që do të ketë familja shqiptare

Ngjarja e ardhëshme

Reagon Edmond Azemi: Kurrë nuk e kam përzier me politikën. 

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian