Këto zona do të mbesin pa rrymë deri në 7 orë nga e shtuna deri të hënën

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme për siguri të sistemit nga e shtuna deri të hënën, ku disa zona do të mbesin përkohësisht pa rrymë.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

03.06.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 0.4[kV] Ulzat 1-Hajvali (kodi:19000040167) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Lagjja e Byçmetëve.

Arsyeja: Bartja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër 0.4kV në rrjetin e ri 0.4 kV.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.29 KFOR Kosova filmi (kodi: 12000025) prej orës 10:30 deri në ora 11:00

Vendet: KFOR-i

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi I furnizimit të motorit nga DC në AC.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme. Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shkarkuesve, izolatorëve, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Juniku (kodi: 53000007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rrugët: Lagjëja Agim Ramadani, Lagjëja Dëshmorët e Kombit, Kompleksi Banesor. Fshatrat: Baballoq, Dranoc, Gacaferrë (një pjesë), Lloqan, Pobergjë, Polanë, Prilep, Rastavicë, Sllup, Voksh dhe Juniku.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit – mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bunjakët (kodi: 60024002) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bunjak (një pjesë), Marevc dhe Miniera.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, dhe ducimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara në largpërçues.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bablaku Bizneset (kodi: 40041005) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bablak, Bablak Bizneset, Murakovë, Posta Babush, Cërnillë, Mirashi i Ri dhe Mirashi i Vjetër.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, zhvendosje e rrjetit në shtyllë të re te NS Ferizaj II

2.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi i Betonit (kodi: 40041002) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi; fshatrat: Bublicë, Dramjak, Kosinë, Llojzë, Lloshkobare, Saraishtë dhe Slivovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, zhvendosje e rrjetit në shtyllë të re të NS Ferizaj II.

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë) dhe Zef Jubani (një pjesë). Fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

03.06.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.26 Nexhmi Mustafa (kodi: 11000009) nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga 16:45 deri 17:00

Vendet: Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndërsit e tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2

Nga Dalja 10 kV Nr.26 Nexhmi Mustafa do të ndërprehen nga ora 09:00 deri 17:00:

TS 10/0.4 kV Objekti banesor – Ismet Krasniqi (N.Must.2) kodi (11000009188)

TS 10/0.4 kV Nexhmi Mustafa 1) kodi (11000009037)

TS 10/0.4 kV Bujar Kamberi”KAMBERI CONSTRUCTION”SH.P.K kodi (11000009231)

TS 10/0.4 kV Shpk.”Durguti”-Enver Durguti) kodi (11000009235)

Vendet: Objekti banesor – Ismet Krasniqi (N.Must.2), Nexhmi Mustafa 1), KAMBERI CONSTRUCTION”SH.P.K , Shpk.”Durguti”-Enver Durguti. ,

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

04.06.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerolëet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Shtrirja e rrjetit të ri 10(20)kV, demontim-montim i rrjetit 10(20)kV.

2.

Nga NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej ores 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan,Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Shtrirja e rrjetit të ri 10(20)kV, demontim-montim i rrjetit 10(20)kV.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV QKUK (kodi: 19000027) nga ora 08:00 deri 08:15 dhe nga ora 19:30 deri 19:45

Vendet: QKUK.

Arsyeja: krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

4.

Nga NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J04 Spitali (kodi: 10010001) nga ora 08:15 deri 08:30 dhe nga ora 19:45 deri 20:00

Vendet: Enti Higjenik, Spitali Amerikan dhe Forenzika TMK-1.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

5.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kirurgjia 2 (kodi: 19000027077) nga ora 08:00 deri në ora 20:00

Vendet: Kirurgjia

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe i transformatorëve.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (kodi: 82082007) prej ores 08:00 deri në ora 18:00

Vendet: Fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollave nën largpërçuesin ekzistues.

04.06.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10kV Prishtina II

Nga Dalja LP 10kV Spitali do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Enti Higjienik kodi (10010001075) nga ora 08:00 deri ora 14:00

Vendet: Enti Higjienik.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10(20)kV Gjakova III

Nga Dalja LP 10kV Dalja 21 do te ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS-53 kodi (81084018402) nga ora 09:00 deri në ora13:00

Vendet: TS 53 një pjesë e rrugës ” Fehmi Agani”

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe të rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Mitrovicë

1.

Nga NS 35/10 kV Shupkovci I do te nderrprehet:

Dalja LP 10kV Parku i Biznesit me kod (70000105) nga ora 10:00 deri ora 15:30

Vendet: ETC, Emona City, Fabrika e pajimeve, Çarli, Parku i Biznesit, Terminali, Furra, Zyra administrative e veriut.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas zgjidhjes teknike.

05.06.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV QKUK (kodi: 19000027) nga ora 08:00 deri 08:15 dhe nga ora 19:30 deri 19:45

Vendet: QKUK

Arsyeja: krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 35/10kV Prishtina II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J04 Spitali (kodi: 10010001) nga ora 08:15 deri 08:30 dhe nga ora 19:45 deri 20:00

Vendet: Enti Higjenik, Spitali Amerikan dhe Forenzika TMK-1.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7

Nga Dalja 10 kV QKUK do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Ambulanca specialistike (kodi: 19000027076) nga ora 08:00 deri në ora 20:00

Vendet: TS Ambulanca specialistike.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe transformatorëve.

4.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Nga Dalja 10 kV QKUK do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS B.Gashi Qendra emergjente (kodi: 19000027239) nga ora 08:00 deri në ora 20:00

Vendet: Qendra emergjente.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe transformatorëve.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Misioni në Hënë, pas 45 vitesh NASA ndërton kostumet të reja hapësinore

Story i radhës

Raporti i DASH-it mbi liritë fetare: Shqipëria dhe Kosova më probleme të trashëguara

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish