Këto vende do të mbeten pa rrymë deri në 5 orë në tri ditët e ardhshme

Kompania KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit dhe punimeve në projekte investive të enjten, të premten dhe të shtunën në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky është orari sipas rajoneve dhe sipas ditëve:

22.09. 2022

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Fushë Kosova do të ndërprehet:

LP 10kV Fushë-Kosova 1 (kodi: 15018006) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Nakarada, Dardhishta, Lismiri dhe lagjja Tërnavët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, rregullimi i hyrje-daljeve në TS Nakaradë- kulla.

2.

Nga TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

LP 10[kV] Bajqine-Pollate do te nderprehet:

NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët (me kod:14000014144) nga ora 11:00 deri ora 15:00

Vendet: TS 144 Bajqinë Sogojevët.

Arsyeja: Punime ne Projektin Bajqinë – Sogojevët.

(Vërejtëje: Në NS-10/04kV Bajqinë-Sogojevët me kod:14000014144 do të shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet).

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet:

LP 10kV Sllovia (kodi: 41000003) nga ora 10:00 deri 11:00

Vendet: fshatrat: D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e shtyllës së betonit, evitim i rrezikut.

23.09.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 110/6[kV] Hani i Elezit do të ndërprehet:

LP 10(kV) Glloboqicë (kodi: 42000002) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Glloboçica, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqët, Bravët, Lagjja Kollomoqe, Fabrika Suxhukut, Seqishta, Krivenikë, Gurthyesit Gur i bekuar dhe AKRO.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të reja, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Gjilani

1.

NS 35/10kV Lladovë do të ndërprehet:

LP 10(kV) Pasjani (kodi: 61066013) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Burincë , Lipovicë , Llashticë (nje pjese), Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve, përforcimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10[kV] Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Koretini (kodi: 62000017) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: fshtarat: Berivojcë (një pjesë), Bllatë (një pjesë), Crepanë, Domoroc, Koretin, Kormjan i Poshtëm, Kormnjan i Epërm dhe Topanicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10(kV) Llausha (kodi: 74000011) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Llausha, Rreci, Gecet, Vojvoda, Manastiri .L.III. e Qytetit

Arsyeja: Selektimi i kabllos ekzistues për të verifikuar në cilën kabllo duhet te bëhen lidhëset në 10kV sipas projektit.

Peja

1.

TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

LP 10(kV) Radavci (kodi: 50000004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna dhe Jabllanica e madhe.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, shtrëngim i përçuesve, ndërrim i izolatorëve.

Vërejtje: Dalja ka BRRE!

Gjatë kësaj ndërprerje do të afektohet BRE – HC Radavci me kod 50000004023.

2.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Strellci (Kodi 53000004) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Isniq, Lebush, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ryzen 9 7950X thyen katër rekorde botërore gjatë testimeve

Story i radhës

Vuçiç për bisedimet me Kosovën: Më mirë të negociojmë 100 vjet sesa të luftojmë 1 ditë

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish