Këto vende do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet të cilat parashihet të realizohen nesër.

Ferizaj

 1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja – LP 10kV Zona Industriale (kodi: 41000009) prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Një pjesë e fshatit Konjuh dhe disa konsumatorë komercial të fshatit Livagjë/Livade, Magj. Ferizaj-Prishtinë dhe Magj.Lipjan-Prishtinë.

Arsyeja: Vendosja e shtylles TM, sipas PEE

 2.

TS 110/35/10kV  Lipjan  do të ndërprehet:

Dalja 10KV QMI   (Kodi:41000011) prej ores 12:00 –16:30.

Vendet: Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magj. Lipjan-Prishtinë (një pjesë) dhe fshati Suhadoll (një pjesë)..

Arsyeja: Realizimi i sistemit Hyrje/Dalje, sipas PEE.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

194 lekë për litër, nafta në Shqipëri sa në Zvicër

Story i radhës

Milloshoski: Lëvizja Besa nuk mbështet model me një njësi zgjedhore

Të fundit nga