Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër

KEDS-i ka bërë të ditur se nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa zona të vendit.

Sipas njoftimit, ndërprerja e rrymës do të ndodhë për shkak të punimeve në rrjet.

Punimet do të kryhen nga ekipet e KEDS-it, ndërsa janë të domosdoshme për siguri të sistemit.

Vendet që do të mbesin pa rrymë:

26.01.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Loxha (kodi: 51000008) nga ora 10:30 deri 12:30

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellci ii Epërm, Zagermë (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardania 2.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe i transformatorëve matës rrymor të djegur në NS 10/0.4kV.

2.

Nga NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

LP 10kV Ledinat (kodi: 53000001) nga ora 13:30 deri 15:30

Vendet: fshatrat: Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë), Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Eperëme (një pjesë) dhe Prekolluk.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i grupeve matëse dhe transformatorëve matës rrymor të djegur në NS 10/0.4kV.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

LP 10kV Dalja e 5-it (kodi: 60060005) në dy termine nga ora 10:00 deri 10:15 dhe nga ora 12:45 deri 13:00

Vendet: rrugët: Abdullah Tahiri, Adem Jashari, Gjinollët, Hamdi Kurteshi, Muharrem Kurteshi, Mehmet Akif Ersoy, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i Gjelbër.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Shtëpia e Mallrave (kodi: 60060005430) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: rrugët: Gjinollët- pjesërisht pas shtëpisë së mallrave si dhe Shtëpia e Mallrave.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i bazave të siguresave të tensionit të mesëm tek TS 430 – Shtëpia e Mallrave.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

“Dëmtim i PD-së” Meta-Bardhit: Me 6 marsin kam respektuar Kushtetutën, jo kapriçot e partive

Story i radhës

Стефковски: Ветувањата дадени пред граѓаните се реализираат

Të fundit nga