Këto vende do të mbesin pa rrymë nesër dhe pasnesër

KEDS ka njoftuar se disa zona në Kosovë do të mbesin pa energji elektrike më 22 dhe 23 dhjetor.

Në njoftimin e KEDS, për shkak të punimeve në rrjet këto vende do mbesin pa rrymë:

Gjilan

1.

NS 110/10 kV Gjilani 5

Nga dalja 10 kV J22 Urbane do të ndërprehet:

TS 10/04kV Selami Hallaqi (kodi: 63000022015) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Objekti Shkollor ”Selami Hallaqi”, rr. Muharrem Ibrahimi, r.r Beqir Musliu dhe një pjesë e lagjes Dardania.

Arsyeja: Shkaqe sigurie, shkarkimi i daljeve 04 kV.

 

Prishtinë

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 5

Nga dalja 10 kV Bardhoshi do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Blinda Bardhosh me kod: 13000001001 ) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bardhosh, Xhamia Bardhosh, Auto Servis Potera, Auto Servis Sela, Fita Plast, Market Meti etj.

Arsyeja: Shkaqe sigurie, ndërrimi i ormanit të tensionit të ulët.

23.12.2022

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

LP 20kV Runiku (Kodi: 74000005) nga ora 08:30 deri 17:00

Vendet: Bajë, Çiatk, Qubrel, Kastriot (një pjesë), Klinë e Epërme (një pjesë), Kllodernicë, Kostërc, Kotorr, Leqinë, Padalishtë, Pemishtë, Radishevë (një pjesë), Runikë, Runikë; lagjja: Kapllan Ahmeti, Dëshmorët e Kombit, Dardania, Dautaj, Miftaraj, Lagja e Re, Misiraj, Sejdiu, Shtruhera, te Kisha dhe te Xhamia, Suhogërll dhe Vitak.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave të reja të tensionit të mesëm, shtrirja dhe fiksimi i përçuesve si dhe demontimi i shtyllave të vjetra të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

LP 10[kV] Likovci (kodi: 74000001) nga ora 10:00 deri ora 16:00

Vendet: fshatrat: Arbëri e Epërme, Arbëri e Poshtme, Likovcë, Makërmal, Morinë, Plluzhinë, Pozhullë, Murg, Obri e Ulët, Obri e Epërme, Rrezallë, Shtuticë, Ticë, Tushil dhe një pjesë e Skenderajt.

Arsyeja: Projekt investiv, energjizimi i TSSHM ekzistuese në Polluzhë me kod: 74000001051.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dlaja 10[kV] Cermjani (kodi: 80080012) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Projekte investive, energjizimi i rrjetit të ri elektrik së bashku me trafot dhe elementet tjera përcjellëse në këtë lot.- LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.

 

 

 

 

23.12.2022

Punime nga pala e tretë

 

 

Ferizaj

 

1.

NS 110/35/10[kV] Lipjani

Nga Dalja 10[kV] Lipjani-Qendra do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS GASHI INVEST SHPK Bajram Gashi me kod: 41000006423 nga ora 10:00 deri në 10:30

Vendet: TS 423 TS GASHI INVEST SHPK

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

 

 

Prishtinë

 

1.

NS 35/10 kV Mazgiti

Nga Dalja 10[kV] Shkabaj do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Agron Raqi (Restoran Shpati) me kod: 15019002159 nga ora 11:00 deri në 15:00

Vendet: TS Agron Raqi (Restorat Shpati).

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

 

 

2.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Trasing (kodi: 16100010) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet: Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani, Naim Qorri “Merkur”, EU-BETON SH.P.K Përparim Thaqi, Petrol Oti, Burim Godeni, Scan Color-Jysk, Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, Avni Berani, Arbotec, N.T.P Lumi, Sh.P.K Kofra, Sh.P.K Doro-Fix,Sh.P.K Vatani,Ruzhdi Thaqi,YLLI MINERAL SH.P.K-Edmond Shala

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve të dhëna nga komisioni sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

 

 

Mitrovicë

 

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovc do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betonjerka (kodi: 70000104) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë); fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Kosovë, pushteti dhe opozita me konsensus për reformën në drejtësi

Story i radhës

Nga 51 federata, vetëm shtatë janë licencuar deri tani

Të fundit nga