Këto tipa femrash kurrë nuk i thonë “jo” se*sit

Sa herë ju ka ndodhur që të refuzoheni?

Aplikoni këtë taktikë dhe nuk do të keni më dështime.

Ja cilat femra nuk refuzojnë ftesën për se*ks:

Natyrisht, nëse dëshironi të merrni se.ks nga femra, patjetër duhet edhe pak të angazhoheni, mirëpo me këto femra angazhimi nuk do të jetë i kotë.

1. E MOSHUAR

Kjo është femër e moshuar, e cila me siguri ka qenë e martuar.

Ky tip femre i do paratë, ndërkaq del për të gjetur meshkuj të interesuar për se.ks.

Është e drejtpërdrejtë dhe nuk e ka problem të tregojë se çka do.

Zakonisht, është e rregulluar mirë, por shpesh mund të shihet edhe me cig.are në dorë.

2. FEMRA HAKMARRËSE

Kjo është femër, e cila është duke e marrë veten pas divorcit, dhe është emocionalisht jostabile.

Ka mundësi të jetë e de.hur, andaj mos u befasoni nëse fillon të sillet në mënyrë të pahijshme.

3. HULUMTUESJA E SEKSIT

Ky tip femre dëshiron të zbulojë se.ksualitetin e vet dhe është e gatshme për çdo gjë.

Më së shpeshti ka të bëjë me kureshtje të studentes.

4. FEMËR PËR MBRËMJE TË VAJZAVE

Ky tip femre nuk është e re, por vetëm shoqëruese, e cila dëshiron të argëtohet, të de.het dhe të bëjë se.ks.

Çdo gjë ndodh në mbrëmjet argëtuese të vajzave.

Ngjarja paraprake

OBSH bën bilancin “e errët”: Mbi 564 mijë raste të reja të koronavirusit brenda një dite në botë

Ngjarja e ardhëshme

Turqia neutralizon 4 terroristë të PKK/YPG-së në Siri

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian