Këto janë vendet ku do ketë ndërprerje të rrymës

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit:

Prishtine

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

 Dalja 10 kV Nr.3 Komuna e Re (kodi 12000027) prej orës 11:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Arbëria, Tregtia, Al Trade, Arbëria Com, Dumnica Group dhe Ahmet Hyseni.

 Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

 Dalja 10 kV Miradi e Epërme (kodi 15018019) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Miradi e Epërme.

 Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i izolatorëve dhe krijimi i lidhjeve të dyfishta.

 3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet Arbëria 2/1 dhe pa tension mbesin TS-at:

 TS 10/04 kV Mini Max-Arben Krasniqi (kodi 12000012177) prej orës 09:00  deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Ridvan Pushkolli “Pushkolli SH.P.K” (kodi 12000012199) prej orës 09:00  deri në ora 10:00

 TS 10/04 kV “AKEA” Arberi (kodi 12000012131) prej orës 09:00  deri në ora 10:00

TS 10/04 kV Mentor Beqiri”MAB”SH.P.K (kodi 12000012187) prej orës 09:00  deri ne ora 10:00

 TS 10/04 kV Feim Reka “REKA COMMERCE” shpk (kodi 12000012193) prej orës 09:00  deri ne ora 10:00

TS 10/04 kV Bujar Berisha NSH “Vëllezërit Berisha” (kodi 12000012194) prej orës 09:00  deri në ora 10:00 
TS 10/04 kV AS Project (kodi 12000012167) prej orës 09:00  deri ne ora 10:00

TS 10/04 kV Konsumatorët e rr.Ahmet Krasniqi- Keushtim (Shefki) Gashi (kodi 12000012169) prej orës 09:00  deri ne ora 10:00

 TS 10/04 kV A &F CONSTRUCTION (kodi 12000012206) prej orës 09:00  deri ne ora 10:00

Vendet: Arbëria, Tregtia, Al Trade, Arbëria Com, Dumnica Group dhe Ahmet Hyseni.

 Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

 Dalja 10 kV Nr.17 Qafa (kodi: 12000011) prej orës 09:00 deri në ora 10:00

Vendet:  rrugët: Fehmi Agani (një  pjesë dhe UÇK (një  pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

5.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

 Dalja 10 kV Vragoli (kodi: 15018007) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Vendet:  Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drejtimi 630 (kodi 40043003) prej orës 13:30  deri ne ora 14:30

Vendet: Lagjja Dushkaja, Stacioni  Hekurudhor, Stacioni i Autobusëve, Sheshi Ismajl Raka qendër dhe  P-8.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i pozitës se ndarësit të tokëzimit.

2.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla (kodi 41000012) prej orës 11:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Banullë, Gllogovc, Gomnasellë, Llugagji dhe Pojatë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion i ndërprerësit të fuqisë.

3.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi 41000003) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve, izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet, ndërrimi i konzollave ku ka nevojë etj.

4.

NS 110/35/10kV Ferizaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Astrit Bytyqi (kodi: 40000032) nga ora 11:00 deri në ora  12:00

Vendet: Rr. Hasan Prishtina, Astrit Bytyqi, Halim Spahija, Marie Kraja, Gazmend Zajmi, Vëllezërit Gërvalla, Zenun Beqa, 28 Nëntori,  Emin Duraku dhe Ali Shefik Spahiu.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, testimi i mbrojtjes rele.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (kodi 70000101) prej orës 11:00  deri në ora 15:00

Vendet: Reka, Tuneli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaçica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, vendosja e shtyllave 10kV.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji (kodi 82081007) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, kyçja e segmentit të ri në LP 10 kV Dejni.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallaqi (kodi 50052003) prej orës 10:30  deri ne ora 12:30

Vendet: Gurakoc Musollet, Gurakoc, Prekalle, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja .

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, montimi i grupeve matëse dhe ormanit të djegur të tensionit të ulët.

10.03.2022

Punime në projekte investive

Mitrovice

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehen TS-et:

Dalja 10 kV Likovci (kodi: 74000001) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet:  Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit në projektin Feeder 3 – LOT 22.

10.03.2022

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rruga e Reçanit (Kodi: 32000005) prej 10:00-10:15 dhe nga ora 14:45-15:00

Vendet: Pjesët periferike të Therandës (rr.Reçani); Banesat e Benafit, Banesat e Inxhinieringut, Banesat te Viva, lagjja Hoxha I dhe II.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

NS 10/0.4kVBahtishahe Elshani Gashi Therandë (kodi: 32000005018) prej 10:00 deri në ora 15:00

 Vendet: Një pjesë e rr.Brigada 123.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Këpucë të kuqe mbulojnë sheshin “Skënderbej” në Tiranë

Story i radhës

Qytetarët kërkojnë që Qeveria të heqë masat anti-covid

Të fundit nga