Këto gjëra mbahen më së shpeshti sekret nga njerëzit

Në listën më poshtë do të shihni të renditura llojet më të shpeshta të sekreteve që mbajnë njerëzit. Pasi t’i lexoni, ndaloni një moment dhe konsideroni eksperiencat që lidhen me secilën prej tyre. Nëse keni përjetuar diçka të tillë, a e keni mbajtur sekret?

Cilat nga gjërat më poshtë vazhdoni t’i fshihni ende prej të tjerëve ose ose edhe prej vetes?

Të lëndodh dikë tjetër (fizikisht ose emocionalisht)

Përdorim i drograve, ose abuzimi me alkoolin

Varësi të dëmshme (që nuk përfshijnë substancat narkotike)

Aborti

Një eksperiencë traumatike gjatë jetës

Gënjeshtrat

Dëshirat romantike ndërkohë që je single

Palumturinë në një marrëdhënie romantike

Mendimet për dikë që s’është partneri/ja jote

Tradhtia emocionale (të kesh një lidhje emocionaloe me dikë, raport intim që shkon përtej seksit, ndërkohë që je në një marrëdhënie me dikë tjetër).

Tradhtinë fizike

Të qenit i palumtur me jetën shoqërore për momentin. Ndjesia e parehatisë me një mik.

Pakënaqësia fizike (kur ka diçka nga pamja jote që s’të pëlqen)

Sfidat me shëndetin mendor

Gënjeshtrat që thuhen në intervista pune apo në shkolla

Performanca e dobët në shkollë/punë

Pakënaqësia profesionale

Hobi ose talent i fshehur

Marrëdhëniet e kaluara ose aktuale

Një familje sekrete

Shtatzëni

Orientimin seksual

Sjelljen seksuale

Faktin që nuk bën seks

Financat (sa shpenzon, sa kursen, sa fiton)

Ambiciet, planet, apo qëllimet për të ardhmen

Një histori specifike që e ke mbajtur gjithmonë sekret.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Australia thotë se avioni luftarak kinez kreu manovër të rrezikshme pranë aeroplanit të saj

Story i radhës

Dënim me vdekje për tifozët që do kontrabandojnë kokainë

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish