Këto gabime që bëni në takime, ju pengojnë të gjeni dashurinë e vërtetë

Të gjithë duan të gjejnë dashurinë e vërtetë dhe personin e duhur. Por ndonjëherë, pa e ditur, mund të përfundoni duke bërë disa gabime vendimtare në takime, që pengojnë shanset tuaja për të pasur marrëdhënien që keni ëndërruar gjithmonë.

3 gabime të rëndësishme në takime që ju pengojnë të gjeni dashurinë e vërtetë

1. Në fillim prisja që më parë të më kontaktonin meshkujt

Në atë kohë, mendoja se duhej të prisja për të rënë në sy. Unë shqetësohesha se do t’i “friksoja meshkujt” nëse do t’i kontaktoja unë e para. Në atë kohë, kjo ishte këshilla që merrja nga kushdo: prit që ata të të ndjekin, mos reago kur nuk të dërgojnë mesazhe, pretendo se je mirë me gjërat me të cilat nuk je mirë, mos kërko atë që dëshiron, etj. Gjithçka ishte e tmerrshme, seksiste dhe këshilla të këqija, por unë nuk e kuptoja atë periudhë.

2. Jam fokusuar në të qenit tërheqëse, e dëshiruar dhe e kërkuar

Në atë kohë, besoja se rruga drejt një marrëdhënieje filloi me të qenit e kërkuar. Pas reflektimit, mund të shoh se besimi erdhi nga një frikë që mund të mos kisha qenë. Si rezultat, nuk u fokusova se kush ishte i duhuri për mua. Nuk po vlerësoja nëse njerëzit me të cilët dilja, më bënë të lumtur apo më mbështetën.

3. Në vend të kësaj, fajësova veten kur dikush më lëndoi

I thashë vetes se ata ishin lëndues sepse unë nuk isha mjaftueshëm e mirë ose kisha bërë diçka të gabuar, kur me të vërtetë, ishin veprimet e tyre ato që ishin lënduese. E bëra këtë sepse nuk dija. Më bëri të humbisja shumë kohë me burrat e gabuar sepse fajësoja veten për veprimet e tyre. Vetëm kur kuptova se ishin ata dhe jo unë problemi i gjithë situatës.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Ukraina nuk gjen qetësi nga granatimet ruse

Story i radhës

Vllaznia dhe Erzeni sigurojnë dy biletat e fundit

Të fundit nga