Kështu dukeshin para 24 viteve Cima, Vokrri, Afrim Muçiqi, Ahmeti, Rafuna…

Një fotografi sa një mijë fjalë. Kjo fotografi është para 24 viteve (1996) dhe që ka një domethënie të veçantë!  Në një ndeshje futbolli në Uqin, së bashku futbollistët dhe disa yje të estradës nga Republika e Kosovës. Foto u sigurua na Tahir Ahmeti.

I pari në të majtë në këmbë, Enis Fetahu – ish futbollist i shquar, i treti Tahir Ahmeti – ish futbollist që nuk e kishte shoqin në fushë. I katërti Afrim Muçiqi – ish futbollist dhe  këngëtar i shquar, sot nënkryetar i FC Prishtina.

I pesti Avdullah Rafuna – ish sulmues i spikatur dhe i gjashti Fatmir Namani – ish futbollist i dalluar.

Ulur në të majtë, i pari i dyti Adil Vokrri – ish sulmues i shquar, djali Cimës, pastaj humoristi Rasim Thaçi – Cima, ish sulmues i spikatur dhe Mehmet Fetahu – Meksa – trajner i shquar.

Ngjarja paraprake

Tinder lançon komunikimin me video

Ngjarja e ardhëshme

Ministria e Arsimit ka shpallur konkurset për bursa për nxënës

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian