KEDS punon në rrjet, paralajmëron qytetarët për ndërprerje të rrymës në disa vende

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri te sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

27.03.2021

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Matiqani 2 (Kodi: 19000041005) nga ora 10:30 deri në ora 15:00

Vendet:Matiqani 2

Arsyeja: Punime në Rrjetin e TU.

2.

Në NS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Palaj kod (18024001) nga ora 09:00 deri në 11:00.

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullaë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Vendosja e shufres metalike të ndarësit 10kV.

3.

Në NS 110/35/10kV Palaj do të ndërprehet:

Në NS 10/0.4 kV Stanovc-Pompa e Benzines kod (15019008084) nga ora 12:00 deri në 15:00.

Vendet: Stanovc-pompa e benzines.

Arsyeja: Demontimi i shtyllave TU

Pejë

1.

Në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehen:

NS 10/0.4kV Stabiliment në Dranoc nga ora 10:00 deri 13:00

NS 10/0.4kV Oda e Junikut (Kodi: 53000007017)

NS 10/0.4kV Lagjja 2 (Kodi: 53000007018)

NS 10/0.4kV Lagjja 1 (Kodi: 53000007019)

NS 10/0.4kV Junik -Gaxherrtë (Kodi: 53000007020)

NS 10/0.4kV Junik -Miroctë (Kodi: 53000007021)

NS 10/0.4kV Junik -gurëthyesi (Kodi: 53000007022)

NS 10/0.4kV Junik -Qendra (Kodi: 53000007023)

NS 10/0.4kV Junik -Vorret (Kodi: 53000007024)

NS 10/0.4kV Junik -Shkolla (Kodi: 53000007025)

NS 10/0.4kV Junik -Gacaferrët (Kodi: 53000007026)

NS 10/0.4kV Junik -Berishët (Kodi: 53000007027)

NS 10/0.4kV Junik – Neziri (Osmonaj) (Kodi: 53000007028)

NS 10/0.4kV Junik – Çestaj (Kodi: 53000007029)

NS 10/0.4kV Gjocaj(Kodi: 53000007030)

NS 10/0.4kV Prilep Kukalaj(Kodi: 53000007031)

NS 10/0.4kV Jasiqi (Kodi: 53000007039)

NS 10/0.4kV Junik Goçtë (Kodi: 53000007040)

NS 10/0.4kV Junik Gjimnazi (Kodi: 53000007045)

NS 10/0.4kV Junik Krasniqët (Kodi: 53000007047)

NS 10/0.4kV Teqja e madhe Sheh Xhaferi (Kodi: 53000007050)

NS 10/0.4kV Junik Shafrane (Kodi: 53000007052)

NS 10/0.4kV Junik Lagjja Berisha (Kodi: 53000007053)

NS 10/0.4kV Gacaferri 2 (Kodi: 53000007056)

NS 10/0.4kV Arasha (Kodi: 53000007057)

NS 10/0.4kV Hasan Lushi-fabrika e Ujit (Kodi: 53000007058)

NS 10/0.4kV ”FLUX”sh.p.k (Kodi: 53000007059)

Vendet: Juniku,Gjocaj, Hasan Lushi-fabrika e Ujit,Prlep Kukalaj,.

Arsyeja: Punime në rrjetin e TM

28.03.2021

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Mitrovicë

1.

NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet stabilimenti ne Taraxhe. TS që mbesin pa tension jane:

TS 10/0.4 kV Klisyra (Kodi:73000004016 ) prej orës 11:00 – 13:30

TS 10/0.4 kV Dubovcë-1 (Kodi:73000004017 ) prej orës 11:00 – 13:30

TS 10/0.4 kV Dubovcë-2 (Kodi:73000004018 ) prej orës 11:00 – 13:30

TS 10/0.4 kV Beqiq (Kodi:73000004019 ) prej orës 11:00 – 13:30

TS 10/0.4 kV Galicë (Kodi:73000004020 ) prej orës 11:00 – 13:30

Vendet: Klisyra, dubovc, Beqiq dhe Galicë .

Arsyeja: Vendosja e shtylles dhe montimin e rrjetit 10kV ne Dubovc

Prizren

1.

Në NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gjinoci kod (32000003) nga ora 10:00 deri në 11:30.

Vendet: Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi.

Arsyeja: Rregullimi i matjes te njehsori kontrollues (TS Lagjja Haziraj – Gjinovc)

Gjilan

1.

Në NS 35/10kV Gjilan I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV F.bukes Kualiteti ( Kodi: 60060002) prej orës 08:00 – 08:30

Vendet: Fabrika e Bukes- Kualiteti

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Në NS 35/10kV Gjilan I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja TS 1 ( Kodi: 60060003) prej orës 08:30 – 09:00

Vendet: TS Mulliri, TS Teatri, TS Agrohermes, TS A – Fix .

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Në NS 35/10kV Gjilan I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kompleksi Banesor ( Kodi: 60060006) prej orës 09:00 – 09:30

Vendet: Kompleksi Banesor- Fitorja.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Në NS 35/10kV Gjilan I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV F.Radiatoreve( Kodi: 60060013) prej orës 09:30 – 10:00

Vendet: Fabrika e Radiatorëve.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Në NS 35/10kV Gjilan I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tekstili 2 ( Kodi: 60060014) prej orës 10:00 – 10:30

Vendet: Rruga Mulla Idrizi,qendra tregtare, Viva fresh,..

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Në NS 35/10kV Gjilan I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tekstili 1 ( Kodi: 60060015) prej orës 10:30 – 11:00

Vendet: Flexografi

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

7.

Në NS 35/10kV Gjilan I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Tekstili 3 ( Kodi: 60060017) prej orës 11:00 – 11:30

Vendet: Flexografi,ETC-ja.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

8.

Në NS 35/10kV Gjilan I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja TS 9 ( Kodi: 60060019) prej orës 11:30 – 12:00

Vendet: Bojanina, te Simpo, New Co Çeliku, Plisat.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Në NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shiroka ( Kodi: 32000019) prej orës 12:00 – 12:30 dhe 15:00-15:30

Vendet: Shirokë

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i STM dhe kyqja e urave TM.

2.

Në NS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS -Shiroka ( Kodi: 32000019001) prej orës 12:00 – 15:30

Vendet:Nje pjesë e Shirokes.

Arsyeja: Ndrrimi i panelit TU, sipas PEE.

Gjilan

1.

Në NS 35/10kV Gjilan I (furnizohen nga NS 35/10kV Gjilan IV) do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Malisheva ( Kodi: 60060018) prej orës 08:00 – 14:00

Vendet: Malisheva.

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 35kV, sipas ZT.

2.

Në NS 35/10kV Gjilan I (furnizohen nga NS 35/10kV Gjilan IV) do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Uglari ( Kodi: 60060016) prej orës 08:00 – 14:00

Vendet: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxh, Llofca, Doxht, Sllubica, Kokaj .

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 35kV, sipas ZT.

3.

Në NS 35/10kV Gjilan IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bregu i Thate ( Kodi: 60063011) prej orës 08:00 – 14:00

Vendet: rr.Gazmend Zajmi,rr.Kumanova,Rr.Gjemajl Hyseni,rr.Mulla Idrizi,rr.Karadaku,rr.Dardania e Lashte,rr.Xheladin Kurbaliu,rr.Kodra e Thate

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 35kV, sipas ZT.

29.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi:16100005046) prej ores 08:00 deri 17:00

Vendet: Llapushnik te lagja Gashët

Arsyeja: Kyqja e konsumatorëve në rrjetin e ri

Ferizaj

1.

Në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtmi I Fshatrave (kodi: 40000002) prej ores 09:00 deri 10:00 dhe 20:00 deri 21:00

Vendet: Fshati i Vjeter, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari .

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension, ndarja e urave TM

2.

Në NS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Degëzimi Mirosala nga ora 09:00 deri 21:00

NS 10/0.4kV TS Mirasal (sht.betoni-Tefik Hashani) (Kodi: 40000002152)

NS 10/0.4kV TS Mirasal (TS Mirasal (minjera)) (Kodi: 40000002153)

NS 10/0.4kV TS Mirasal (kroni-lagje Bytyqët) (Kodi: 40000002154)

NS 10/0.4kV Mirasal (Kodi: 40000002191)

NS 10/0.4kV TS Ismat Kqiku (Kodi: 40000002169)

NS 10/0.4kV TS Moteli (Naser Sallahu) (Kodi: 40000002170)

NS 10/0.4kV TS Mirasal (xhamija) (Kodi: 40000002150)

NS 10/0.4kV TS Mirasal (ferma pulave-Tushajt) (Kodi: 40000002151)

NS 10/0.4kV TS Mirasal (e re-SIDA) (Kodi: 40000002149)

Vendet:, Mirosala

Arsyeja: Zhvendosja e TS “Mirasal”( e re SIDA ) me kod:40000002149, nga ShM ekzistuese ne ShB 12/2200 sipas projektit investiv.

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Shtërrpca do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Breza ( Kodi: 40044003) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Hotel Breza dhe Junior,Vikendicat,Jazhinca,Sevce,Verbishtica dhe bizniset private.

Arsyeja: Ngritja e shtylles dhe montimi I konzolles, sipas PEE.

30.03.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi:16100005046) prej ores 08:00 deri 17:00

Vendet: Llapushnik te lagja Gashët

Arsyeja: Kyqja e konsumatorëve në rrjetin e ri

Ngjarja paraprake

Aktivistët kërkojnë zgjidhje për personat pa shtetësi

Ngjarja e ardhëshme

Macron vazhdoi pretendimin për ndërhyrjen e Turqisë në zgjedhjet në Francë

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian