KEDS njofton për punime në rrjet përgjatë vikendit në këto vende

KEDS ka njoftuar se në disa vende do të ketë ndërprerje të rrymës në vikend për shkak të punimeve në rrjet .

Njoftimi i KEDS:

17.10.2020
Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit
Prishtina
1.
Në NS 110/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
NS 10/0.4 kV Qagllavica 2 (Kodi: 19000034033) prej orës 10:00-15:00
Vendet: Nje pjese e Qagllavices.
Arsyeja: Promontimi I shtyllave

Peja
1.
Në NS 35/10 kV Peja II do të ndërprehet:
Dalja 10kV Rugova (kodi:50051006 ) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00:16;00
Vendet: Fshatrat: Bogë, Drelaj, Dugaivë, Haxhaj, Koshutan, Kuqishtë, Leqinat, Llaz, Llutov, Maja e Zezë, Malaj, Neqinat, Pecaj, Pepiq, Reka e Allagës, Shkrel, Shtupeq, Shtupeq i Madh, Shtupeq i Vogël dhe Stankaj..
Arsyeja: Pastrimi I trasese nga vegjetacioni.

Prizren
1.
Në NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:
Dalja 10kV Restelica(Kodi: 30036002) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00
Vendet :Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.
Arsyeja: Pastrimi I trasesë

2.
Në NS 35/10 kV Prizren 3 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Kamenica (Kodi: 31000029) prej orës 10:00-14:00
Vendet: Lagje Gurishti, Petrovë,Lagje Arbana .
Arsyeja: Revizion ne LP 10kV «Kamenica», Ndrrimi i shtyllave te demtuara, shtrengim i përquesëve dhe ndrrim i izolatoreve. Vendosja e distancerave ne fusha te gjate
Mitrovicë
1.
Në NS 35/10 kV Shupkovci do të ndërprehet:
Dalja 10kV Shala (kodi:70000101) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00
Vendet: Rrugët: Herojska (një pjesë) dhe Tyneli i Parë. Fshatrat: Bajgorë, Bare, Rekë, Stan Tërg, Kaçandoll (një pjesë), Kolloni (një pjesë), Kovaçicë (një pjesë), Kutllovc (një pjesë), Mazhiç, Rahovë (një pjesë), Rashan, Rekë (një pjesë), Tërsten (një pjesë), Vidishiç, Zasellë (një pjesë) dhe Trepça,
Arsyeja: Pastrimi i linjes 10kV nga Vegjetacioni.

Gjakovë
1.
Në NS 35/10 kV Gjakova ll do të ndërprehet :
Dalja 10 kV Raq-Moglica (Kodi: 81000117) prej orës 09:00 -12:00 dhe 13:00-16:00
Vendet: Lagjëja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Rr.Minatori, Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë, Zhub.
Arsyeja: Pastrimi i linjes 10kV nga Vegjetacioni.

18.10.2020
Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Mitrovica
1.
Në NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Sitnica (Kodi: 70000103) prej orës 09:00-12:00
Vendet:Qendra e Qytetit.
Arsyeja:Pastrimi trasesë dhe shtrengim i perquesëve.

2.
Në NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Betonjerka (Kodi: 70000104) prej orës 09:00-12:00
Vendet:Pjesa nga stacioni hekurudhor dhe lagjja Sitnica si dhe Boletini,Lipa,Zhazha, Vllahija,Selaci Melenica Zabergja,Magjera
Arsyeja:Pastrimi trasesë dhe shtrengim i perquesëve.

3.
Në NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Betonjerka ne Stabiliment prej orës 13:00-16:00
Kodet:
70000104037, Selac 3
70000104036 Selac 1
70000104035 Selac 1
70000104034 Zabergj
70000104033 Dedi
70000104038 Maxher
70000104032 Zijaq
70000104039 Melenice 1
70000104040 Melenice 2
70000104028 Zhazh1
70000104029 Zhazh2
70000104030 Vllahi
70000104031 Vllahi e re
70000104041Te Kulla – I.Boletinit
70000104027 Kulle Buletini
70000104044 Boletin
70000104006 Lipa-Rahove e re
70000104006 mani Trans
70000104042 Pompat e Ujit
Vendet:Boletini, Lipa,Zhazha ,Vllahija,Selaci Melenica Zabergja,Magjera.
Arsyeja:Pastrimi trasesë dhe shtrengim i perquesëve.

Ferizaj
1.
Në NS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:
Dalja 10kV Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 08:00 deri në ora 11:00 dhe 12:00 deri ne 14:00
Vendet: Fshatrat: Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë), Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc dhe një pjesë e rrugës Komandant Kumanova.
Arsyeja: Mirembajtje Preventive Bartja e rrejtit nga shtyllat e vjetra ne te Betonit.

18.10.2020
Punime në projekte investive
Prizren
1.
Nga TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:
NS 35/10kV Prizreni III (kodi 300320) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:30 deri ne ora 06:30
Vendet: Rrugët: 121 Gjeravica, 122 Xhemil Fluku, 131 Destan Billusha, 133 Sahat Kulla, 134 Ejup Statovci (një pjesë), 135 Besnik Muçaj, 138 Shote Galica (një pjesë), 139 Reshat Karjagdiu, 14 Byrhan Shporta (një pjesë), 141 Salajdin Braha (një pjesë), 325 Faik Emrush, 328 Saraçët, 363 Shaip Spahiu, 364 Suzi Qelebi (një pjesë), 4 Remzi Ademi dhe 80 Marie Shllaku (një pjesë), 142 Hysen R.Kabashi, 149 Hadi Kantarxhiu, 151 Gjallica dhe 152 Zahir Pajaziti, “ABI”Sh.P.K. në
rrugën 115 Joni, 103 Jusuf Gërvalla, 104 Bingeni, 105 Bekim Berisha-Abeja, 16 Brigada 125, 18 Fehnmi Ibrahimi, 113 Rifat Ukimeri, 115 Joni, 119 Azem Bejta (një pjesë), 12 Dëshmorët e Prekazit (një pjesë), 139 Reshat Karjagdiu (një pjesë), 143 Hasan Prishtina (një pjesë), 153 Xhemë Gostivari, 154 Gjirokastra (një pjesë), 155 Vëllerërit Frashëri (një pjesë), 156 Rexho Bajraktari (një pjesë), 157 Paqja, 158 Xheladin Hana (një pjesë), 159 Avni Rrustemi (një pjesë), 160 Ardianët (një pjesë), 162 Pazari i ri (një pjesë), 163 Xhavit Ahmeti (një pjesë), 144 Beteja e Vërrinit, 145 Astrit Suli, 146 Petrit Bytyqi, 147 Martin Camaj, 148 Gustav Rotlla,158 Xheladin Hana (një pjesë) dhe 160 Ardianët, 1 Adem Jashari, 321 Bajrakli (një pjesë), 322 Mbreti Zog, 324 Fehmi Lladrovci, 326 Rifat Krasniqi, 327 Bujar Godeni, 329 Medinë (një pjesë), 330 Farkatëtarët, 331 Xhemil Doda (një pjesë), 332 Mehmet Pasha (një pjesë), 338 Vatrat Shqiptare (një pjesë), Nuredin Krasniqi, Sheshi Lidhja Shqipëtare, 150 Sylejman Rotlla.
Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të.

Ferizaj
1.
Nga TS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehet:
TR 2 110/10kV dhe TR 3 110/10kV dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00 deri ne ora 16:00
Vendet: Rrugët: Adem Gllavica, Adem Jashari, Avdi Kelmendi (një pjesë), Bashkim Krasniqi, e Shqipërisë, e Tiranës, Fehmi Agani, Gjergj Fishta, Hajredin Bajrami, Halil Metaj (një pjesë), Hamëz Jashari (një pjesë), Idriz Ajeti, Iliria, Isa Olluri, Ismet Asllani (një pjesë), Kongresi i Blinajës, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Mbretresha Teutë, Prizrenit, Qamil Olluri, Robert Gajdiku, Shtjefan Gjeqovi, Skendërbeu, Tahir Sinani, Xhevdet Breznica (një pjesë) dhe Zylfije Gashi, 1 Maji, Adem Jashari, Avdi Kelmendi, Boro Vukmiroviq (një pjesë), Gjergj Fishta, Hamëz Jashari (një pjesë), Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Lidhja e Prizrenit, Lipjan, Magj. Lipjan-Shtime (një pjesë), Shën Flori dhe Skënderbeu, Gjergj Fishta, Haxhi Kleçka, Komandant Kumanova, Magj. Lipjan-Shtime (një pjesë), Shën Flori dhe Skënderbeu, Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magj. Lipjan-Prishtinë (një pjesë). Fshatrat: Bablak, Babush, Babush i Ri, Cërnillë, Kojskë, Magj.Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Mirash, Prelez i Muhaxherëve (një pjesë), Surqinë, Tërn, Rubofc dhe një pjesë e Trim (Tërni), Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan, D.Gushterica, G.Gushterica, Dobratin, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllavicë, Livagjë, Marec, Sllovi dhe Smallushë, Akllap (lagja e Akllapit) (një pjesë), Janevë, Konjuh, Lipjan (lagja e Akllapit) (një pjesë), Lagja e Burimit, Lagja e Re (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Magj. Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Magj. Lipjan-Prishtinë, Qallapeku (një pjesë), Lagja Sadik Shala dhe Udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), Gjyteze (Grackë e vjetër), Grackë, Gracka e Vjetër, Jeta e Re (Topliqan), Magurë (një pjesë), Magj.Lipjan-Shtime (një pjesë), Topliçan dhe Topliçani i Vjetër (një pjesë), Banullë, Gadime e Ulët (një pjesë), Gllogc, Gumnasellë, Lagja e Burimit (një pjesë), Lipjan (një pjesë), Llugaxhi, Pojatë, Rubofc (një pjesë) dhe udhëkryqi Janjevë-Lipjan (një pjesë), si dhe rrugët: Bajram Gashi (një pjesë), Ganimete Tërbeshi, Qamil Olluri (një pjesë), Sadik Shala dhe Shën Flori, Babush (një pjesë), Babush i Muhaxherëve, Bjeshkas (një pjesë), Gadime e Ulët, Gadime e Epërme, Vrellë (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë), Fushas (Llugë), Hashanët (një pjesë), Jeta e Re (Topliqan) (një pjesë), Lagja e Re, Lepi/Lepina, Lipjan, Fushas (Llugë), N.Naselje (Lipjan) (një pjesë), Radevë, Skulla/Skulanevo dhe Suhadoll.Bonita, Coca Cola dhe Dajti.
Arsyeja: Përgatitja e kthinës lidhëse.

19.10.2020
Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë
1.
Në NS 35/10 kV Fushë Kosova do të ndërprehet:
Dalja 10kV Vragolia(Kodi: 15018007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00
Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (nje pjese), Batusa, Henci, Lagja 29 dhe Pompen FAM GAS .
Arsyeja: Pastrimi i trases shtrëngimi i përquesve.

Pejë
1.
Në NS 110/10 kV Peja 2 do të ndërprehet:
Dalja 10kV Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00
Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi.
Arsyeja: Pastrim i trasesë nga vegjetacioni.

Prizren
1.
Në NS 35/10 kV Dragashi do të ndërprehet:
Dalja 10kV Rapqa(Kodi: 30036009) prej orës 09:00-12:00 dhe 13:00-16:00
Vendet : Fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.
Arsyeja: pastrimi I trasesë

Ferizaj
1.
Në NS 35/10 kV Ferizaj II do të ndërprehet:
Dalja 10kV Bablaku-Bizneset (Kodi: 40041005) prej orës 10:00 – 15:30
Vendet:Trim,Bablaku,Mirashi,Cernilla,Murakovë,Bizneset:Ballkani qeramike,Xheni Group,
Ferplast 2,Eurometali,kosova limos,Platinium,Swis,relax,Elda Patroni,Next home,..
Arsyeja: Vendosja e Ndarsit Linjore 10kV ne Mirash

Mitrovicë
1.
Në NS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja 10kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00
Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.
Arsyeja: Pastrimi i linjes 10kV nga Vegjetacioni.

19.10.2020
Punime në projekte investive

Gjilani
1.
Nga TS 110/35/10kV Gjilani 1 do të ndërprehet:
NS 35/10kV Gjilani I (kodi 600600) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:30 deri ne ora 06:30
Vendet: Rrugët: Esat Berisha (një pjesë) dhe Mulla Idrizi (një pjesë), Bulevardi i Pavarësisë, Esat Berisha (një pjesë), Gjinollët (një pjesë), Makfire Deda, Mulla Idrizi, Skënderbeu dhe Xhemë Topalla, Abdullah Tahiri, Adem Jashari, Gjinollët, Hamdi Kurteshi, Muharrem Kurteshi, Mehmet Akif Ersoy, e Malishevës (një pjesë), Mulla Idrizi dhe Tregu i gjelbërt, Esat Berisha (një pjesë) dhe Mulla Idrizi (një pjesë), F. e Radiatorëve, F. e Tekstilit I, F. e Tekstilit II-Albimi, F. e Tekstilit III, Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë), Adem Jashari (një pjesë), Elez Agushi, Esat Berisha, Urim Mehmeti, Xhevat Ajvazi, Demush Shabani dhe Mulla Idrizi (një pjesë). Fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës, Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.
Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

Prishtinë
1.
Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00
Vendet:Nje pjesë e rr. Skenderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,
Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2019”, LOT 10 Prishtina -kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

2.
Në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:
Dalja 10kV J19 Kodra e trimave 8 ( Kodi: 13000016) nga ora 09:00 deri 21:00
Vendet:Nje pjese e Kodrës së Trimave,rr.Rugova,
Arsyeja: Nderrimi i kthinave dhe ormani te tensionit te ulet në TSB “Kodra e Trimave 8”

3.
Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00
Vendet:Nje pjesë e rr. Skenderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,
Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2019”, LOT 10 Prishtina -kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

Pejë
1.
Në NS 35/10 kV Peja II do të ndërprehet:
Dalja 10kV Gjimnazi(kodi: 50051014) prej orës 10:00 – 11:00
Vendet: Dy konsumatorë Buxhetarë në rrugën Gjergj Fishta.
Arsyeja: Lidhja e sustës për akordim të ndërprerësit.

2.
Në NS 35/10 kV Peja II do të ndërprehet:
Dalja 10kV A.Qeshmja(kodi: 50051002) prej orës 11:00 – 12:00
Vendet: Rrugët: Agim Radoniqi (një pjesë), Asllan Çeshma, Azem Bejta, Bege Maliqi, Beteja e Albulenës (një pjesë), Dëshmorët e Peklenës (një pjesë), e Çamërisë, Gjergj Fishta, Jusuf Kelmendi (një pjesë), Kapetan Rudi, Mbreti Bardhyl, Rifat Burxheviq (një pjesë), Sylë Tabaku dhe Tahir Coli.
Arsyeja: Lidhja e sustës për akordim të ndërprerësit.

Gjilan
1.
Në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:
Dalja 10kV Hogoshti(kodi: 62000001) prej orës 13:00 – 14:00
Vendet: Fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.
Arsyeja: Kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

2.
Në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:
Dalja 10kV Strezovci (kodi: 62000005 ) prej orës 14:00 – 15:00
Vendet: Rrugët: Asim Jusufi (një pjesë), Avdi Xhaçku, Besnik Maroca, Dëshmorët e Kombit, Kadri Zeka, Nikolla Teslla, Musli Ymeri (një pjesë), Wurdo Wilson (një pjesë), Vëllezërit Krivaqa (një pjesë). Fshatrat: Bolec, Bushincë, Buxhenicë (një pjesë), Carevc (një pjesë), Gragjenik (një pjesë), Hajnoc, Kamenicë, Kremenatë (një pjesë), Krilevë, Malësia dhe Lagjëja e Malësisë (një pjesë), Meshinë (një pjesë), Moçar, Strezoc dhe Tirinicë (një pjesë).
Arsyeja: Kontrollimi i ndërprerësit të fuqisë.

19.10.2020
Punime nga Pala e tretë

Prizren
1.
Nga TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:
NS 35/10kV Prizreni IV (kodi: 300330) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 00:30 deri ne ora 04:30
Vendet: Rrugët: 10 Kukësi (një pjesë), 11 Ismet Jashari (një pjesë), 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 413 Rugova, 414 Ymridin çengaj (një pjesë), 415 Bashkim Sukaj (një pjesë), 417 Xhevat Berisha, 419 Karavanet, 420 Mehmet Hasi (një pjesë), 421 8 Marsi, 422 Selajdin Berisha, 423 Toplica (një pjesë), 431 Turgut Ozal, 432 Liman Shala, 433 Elbasani, 437 Mbreti Pleurat, 438 Tirana, 441 Brigada 128, 468 Nehat Berisha, 474 Bashçarshia, 476 Martirët e Tusuzit, 478 Arsim Berisha, 8 William Walker (një pjesë), “KABASHI HOLDING”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, “PROEX”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, 10 Kukësi, 417 Xhevat Berisha, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë), 584 Bajram Curri (një pjesë), 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 231 Hoxhë Tahsini (një pjesë), 339 Ramadan Zaskoci, 364 Suzi çelebi, 379 Beteja e Koshares (një pjesë), 382 Azem Hajdari, 383 Kaçaniku, 396 Aleksandër Moisiu, 397 Bajram Kelmendi, 398 Sefedin Laçi, 399 Jul Variboba, 401 Beran Gashi, 12 Norë Kelmendi, 403 Betim Berisha, 405 Dukle, 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 410 Halim Spahiu, 412 Karl Topia, 413 Rugova (një pjesë), 407 Asret Poniku dhe 471 Alajdin Gjezari, 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 340 Mentor Krasniqi (një pjesë), 343 Lazër Lumnezi, 346 Pal Paluca, 347 Hyse Rexhepi, 349 Themistokli Gërmenji, 357 Pushkatarët, 358 Bujtinat, 359 Iljaz Kuka, 360 Adnan Krasniqi, 362 Papa Gjon Pali, 366 Anton çetta, 368 At Gjergj Fishta, 381 Indrit Cara – Kavaja, 382 Azem Hajdari, 384 Behari dhe Sheshi Shadërvani, 115 Joni, 117 Dzemail Bjedic, 118 Jani Vreto, 119 Azem Bejta, 122 Xhemil Fluku, 125 Mbreti Pirro, 126 Bajo Topulli, 127 Ibrahim Lutfiu, 128 Feriz susuri, 138 Besëlidhja, 383 Laçaniku, 4 Remzi Ademi, 5 De Rada, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë) dhe 8 William Walker (një pjesë) dhe Spitali Rajonal i Prizrenit dhe 4 konsumatorë komercial në rrugën 437 Mbreti Pleurat.
Arsyeja: Energjizimi i trafos sipas PEE nr.3355

20.10.2020
Punime në projekte investive

Prishtinë
1.
Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:
NS 10/04kV Furra Laura (kodi: 14000001004 ) prej orës 09:00 – 17:00
Vendet:Nje pjesë e rr. Skenderbeu, një pjesë e rr.Valon Hasani,
Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Perforcimi i Rrjetit 2019”, LOT 10 Prishtina -kyqja e konsumatoreve ne rrjetin e ri.

2.
Nga TS 220/35/10kV Podujeva dhe TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:
NS 35/10kV Koliqi (kodi 140160) dhe NS 35/10kV Batllava (kodi 140150), pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 14:00 deri ne ora 20:00.
Vendet: Grashtice, Radashec, Koliqi, Ballabani dhe Nishevci, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Keqekolle, Prapashtice, Hajkobille, Dabishevc, Mutivode dhe Fabrika e Ujit Alpet, Ujësjellsi rajonal “Batllava”, Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga, Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti dhe MAP Burgu i Sigurisë së Lartë, Europlast-Siqevë dhe SH.P.K.-LLC”APOLLONIA” Fabrikë e Tjegullave.
Arsyeja: Instalimi i SCADA-së, faza e III-të

3.
Në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10kV Sillosi ( Kodi: 14000006) nga ora 09:00 deri 13:00
Vendet: Qendra, Letanci, Sillosi .
Arsyeja:Ndrrimi i kabllove te tensionit te mesen ne projektin Lot 4 2019, Brecalit

4.
Në NS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:
Dalja 10kV Livadica( Kodi: 14000011) nga ora 09:00 deri 13:00
Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.
Arsyeja:Ndrrimi i kabllove te tensionit te mesen ne projektin Lot 4 2019, Brecalit.

Ngjarja paraprake

Vazhdon kontrolli i policisë për mbajtjen e maskës, gjobiten 341 qytetarë dhe shoqërohen në Komisariat 11 persona

Ngjarja e ardhëshme

HOXHA mori pjesë në “Festivalin e rrushit” në Bojanë të Sarajit

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian