KEDS njofton për punime në rrjet: Këto zona do të mbesin pa rrymë

KEDS ka njoftuar për punime të domosdoshme për siguri të sistemit përgjatë së premtes dhe së shtunës, ku si pasojë disa zona do të mbesin pa furnizim me energji elektrike përkohësisht.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

08.07.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gotovusha (Kodi:40044005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve dhe izolatorëve.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja – LP 10[kV] Ponosheci (kodi: 80080006) nga ora 10:00 deri në ora15:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive revizionimi i NS 10/04 kV, ndërrimi i SHMT/ve, bazave të siguresave, izolatorëve etj.

2.

Nga 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi 80080007) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë, Dobrosh, Hereç, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubul.; rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioniz

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu I (kodi: 54000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Istogu i Poshtem, Muzhevinë Arifaj,Muzhevinë Blakaj, Muzhevinë Gateri, Muzhevin[a 1, Ukaj, Dragolevci i Ulëte, Luga Kulla, Dragolevc Gateri, Shpatoll, Muzhevinë Balaj, Kabashët Tomoc, Sylaj Balaj LLuga, Istogu ETC, Muzheviën Jahaj Dragolevc e Reja, si dhe HC” Burimi” Istog.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm/përforcimi i rrjetit të tensionit të mesëm.

Vrejtje, Dalja ka BRRE!

2.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumbardhi (kodi 53000005) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lluka e Epërme, Lluke Gecaj, Pozhari, Gllogjan, Shaptej, Lumbardh, Irzniq, Ratishe, Gramaqel dhe Maznik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, kontrollim i rrjetit, ndërrimi i izolatorëve dhe pastrim traseje.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ropotova (Kodi: 62000014) prej orës 09:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të drurit me shtylla të betonit të tensionit të mesëm 10 kV.

2.

TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra (Kodi 60062007) nga ora 11:00 deri në 14:30

Vendet: rruga Bujanovcit, Halim Aga (një pjesë), Marie Shllaku, Banesat City projekt dhe banesat e Hidromoravës.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor 2×100/5/5A.

3.

Nga NS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bunjakët (kodi: 60024002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00Vendet: Fshatrat: Bunjak (një pjesë), Marevc dhe Miniera.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrirja e përçusit nëpër shtyllat e reja.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mamusha (kodi: 32000006) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Leshan, Tërrnjë, Neprebishtë, Mamushë, Zojzë, Medvec, Sërbicë e Ulët, afariste: Mulliri Rizam, Mulliri I Ri dhe Mulliri Xhevdet Mazreku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

LP 10kV Studime (kodi: 73000013) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Studime-2,TS Muharrem Zariqi, TS “Ariani company” te moteli, Migjeni, TSB Mbi asfallt, Begaj, Moteli, Rashicët, ETC, TSSH-Zjarrfikëset (Studime),TSSH 2-Maji, Studime, Grupi i biznesit, Fabrika Ekstra, PROEX SH.P.K. Ylber Kuraja.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara dhe izolatorëve.

08.07.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4kV[kV] TS Shishmon i Rrafshët 2 (kodi:80080006032) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Meje 1, Shishmon i Rrafshët dhe Dallashaj.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve të rinj.

08.07.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kampi Jordanez (Kodi: 10000010) nga ora 09:00 – 14:00

Vendet: Elkos, Hiberna FM, Karabinierët italian, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Bec dhe PTK-ja.

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Ferizaj
1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

LP 10kV Kosova Petrolli (kodi: 40041003) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: rrugët: Driton Islami (një pjesë), e Reçakut (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë); fshatrat: Muhoc, Prelez i Jerlive, Prelez i Muhaxherëve, Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Dosja e pazareve për varret, si merrnin para nga qytetarët për një vend në Tufinë

Story i radhës

Gençovska: Reagimi në RMV mjaft shqetësues

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish