KEDS njofton për ndërprerje të rrymës

KEDS njofton konsumatorët për ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

05.11.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti II (Kodi: 82000004) prej orës 09:00-09:05 dhe nga ora 10:30-10:35

Vendet: rr.409 Sylejman Vokshi, rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.487 UÇK-së, Rr.488 Mizair Isma, rr.489 Avdullah Bugari, rr.490 Gëzim Hamza-Piktori, rr.491 Vëllezrit Frashëri, rr.492 Agom Çelaj, Rr.493 Hasan Prishtina, rr.494 Bekim Sylka, rr.496 Mexhit Mustafa, rr.497 Shkelzen Krasniqi, rr.500 28 Nëntori, rr.502 Sylejman Vokshi, rr.510 Bujar Thaqi, rr. 512 Ali Sokoli, Rr.513 Sheh Hilmi Maliqi, rr.514 Bajram Veliu, rr.516 Vëllezrit Frashëri, rr.525 Kuvendi i Manastirit, rr.526 Rifat Dina, Rr.527 Sabit Shabandula, Rr.528 Fitim e Enver Duraku, rr.529 Ramiz e Xhevdet Krasniqi, rr.530 Agim Kelmendi, rr.531 Selim Berisha, Rr.532 Bekim Isma, rr.533 Sakip Bellaga, rr.534 Viktimat e Korrikut, rr.535 Prof.Hamdi Berisha, rr. 540 Jeton e Besim Kabashi, rr.541 Dëshmorët e Zatriqit, rr.542 Musë Rahoveci, rr.544 Shkelzen e Luan Krasniqi, rr.545 Ismail e Besim Gashi, rr.546 Fahredin Hoxha, rr.547 Tafil Zyberi, rr.548 Mark Sopjani, rr.554 Viljam Voker, rr.555 Shkelzen Zllanoga, rr.557 Bedri Berisha, rr.558 Jahë Hoti, rr.608 Hamdi Berisha, rr.Luftëtari.

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension – largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Rahoveci XV (Kodi: 82000004009) prej orës 09:00 deri në orën 10:35.

Vendet: Pompat e ujit.

Arsyeja: Ndërrimi i bazamentit të tensionit të ulët në TS Rahoveci XV.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zajmi (Kodi: 52000104) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe Sferkë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe pastrim traseje.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dardania II (Kodi: 51000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pompa e Benzines Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi2, Jasiqi1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika kontrolli teknik Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi, Te Billepoja, Dardania2, Dardania1, Dardania7 dhe Dardania 4.

Arsyeja: Ndërrimi i trafove 10/20kV.

3.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ledinat (Kodi: 53000001) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istog Qendra (Kodi: 54000013) prej orës 10:30 deri në ora 12:30

Vendet: te KEDS-i, Shtëpia e mallrave, Istog Blinda ABB, rruga e re- Vehbi Jahaj, banesat- Gani Dreshaj, Shefqet Kabashi, NT Banana dhe Shtëpia e kulturës.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit sipas urdhëresës në TS 54000013004 ABB –Sadikajt.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu II (Kodi: 54000007) prej orës 13:30 deri në ora 16:00

Vendet: Istogu- qyteti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovci, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, Spitali dhe Lugu.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit sipas urdhëresës në TS 54000007004 Standarti.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Doganaj (Kodi: 40042004) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Doganaj, Zaskok, Pleshinë e Ulët dhe e Epërme, Dubravë dhe Fabrika e Ujit Pleshinë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve dhe vendosje e bazave të siguresave nëpër trafostacione.

2.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Carraleva në stabiliment dhe pa energji do të mbesin trafostacionet:

TS 10/04 kV GURI COMPANY SH.P.K. Asllan Bilalli (Kodi: 41046004127) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

TS 10/04 kV Ranca (Kodi: 41046004052) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

TS 10/04 kV Gurëthyesi – Asllani (Kodi: 41046004) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

TS 10/04 kV Topilla I (Kodi: 41046004053) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

TS 10/04 kV Topilla II (Kodi: 41046004054) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

TS 10/04 kV Topilla III (Kodi: 41046004055) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

TS 10/04 kV Devetak (Kodi: 41046004056) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

TS 10/04 kV Llanishti (Kodi: 41046004057) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

TS 10/04 kV TS-Reshanët-Grajqevc (Kodi: 41046004093) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

TS 10/04 kV TS GURI Asllan Bilalli (Kodi: 41046004110) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet: Një pjesë e LP Carraleva.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolani, Kolla, Vërnica, Rezniku, Shallci, Druvari dhe Mihaliqi.

Arsyeja: Bartja e rrjetit 10kV në shtyllën e re, tërheqja e përçuesve të lakuar.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qirezi (Kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofc, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godancë.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve, vendosja e shkarkuesve, kontrollimi i transformatorëve, shtrëngimi i përçuesve etj.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të kalbura- Vërbicë e Zhegovcit.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Peqani (Kodi: 32000007) prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 13:00-16:00

Vendet: Peqan, Sllapuzhan, Bllacë, Duhël, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetishtë, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace, Pompat e benzinës Bes co.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë nga vegjetacioni.

Punime në projekte investive

05.11.2020

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Punime në projekte investive

06.11.2020

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Wind_Power (kodi: 41048010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Wind_Power si dhe AEC KOSOVA_Wind Power.

Arsyeja: Ndërrimi i motorit të ndërprerësit të fuqisë.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3-TR2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.23 Luboteni-Rambuje (Kodi: 12000016) prej orës 09:00-09:05 dhe nga ora 20:55-21:00

Vendet: Parku, Lagjja e Muhaxherëve, Pompat (parku).

Arsyeja: Krijimi i kushteve pa tension – manipulimi me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Rambuje 1 (Kodi: 12000016072) prej orës 09:00 deri 21:00

Vendet: Rambuje 1.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinës dalëse në TS Rambuje 1.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Bernica e eperme 1 (kodi: 13000001004) prej ores 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

4.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II.do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kulla te Xhamija (Kodi: 15018018066) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja te xhamia.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos në rrjetin ekzistues.

5.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II.do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Blinda Vragoli (Kodi: 15018007009) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Vragoli.

Arsyeja: Shtrirja e kabllos në rrjetin ekzistues.

6.

Nga NS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

TS 10/04KV Gërgurët (Kodi 15018018065) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: TS Gërgurët.

Arsyeja: Shtrirje e kabllove.

06.11.2020

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Jeton Sejdiu (Kodi 40000003256) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

TS 10/04kV TS Sami Nuha “Vizioni” (Kodi 40000003255) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: TS Sami Nuha, rr.2 koriku, Jeton Sejdiu afër Gjimnazit.

Arsyeja: Realizimin e lidhjeve 10 kV me sistemin hyrje/dalje sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe të projektit të aprovuar.

Ngjarja paraprake

Fjoralba Ponari realizoi një look të ri pas të cilit do të fiksoheni të gjitha!

Ngjarja e ardhëshme

Holanda ende skeptike për negociatat me Shqipërinë

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian