KEDS njofton për ndërprerje të rrymës, shkak punimet në rrjet

Arsyeja: Punime të domosdoshme për siguri të sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

16.04.2021

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j5 Bardhosh (Kodi: 13000001) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Detektimi i linjës J05 Bardhosh.

Pejë

1.

NS 110/10kV Deqan do të ndërprehet Stabilimenti 10 kV Juniku prej orës 10:00 – 14:00.

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV

Oda e Junikut

(Kodi:53000007017)

TS 10/0.4 kV

Lagja 2

(Kodi:53000007018)

TS 10/0.4 kV

Lagja 1

(Kodi:53000007019)

TS 10/0.4 kV

Junik Gaxherrët

(Kodi:53000007020)

TS 10/0.4 kV

Junik Mirocët

(Kodi:53000007021)

TS 10/0.4 kV

Junik Gurëthyesi

(Kodi:53000007022)

TS 10/0.4 kV

Junikë Qendra

(Kodi:53000007023)

TS 10/0.4 kV

Junikë Vorret

(Kodi:53000007024)

TS 10/0.4 kV

Junikë Shkolla

(Kodi:53000007025)

TS 10/0.4 kV

Junikë Gacaferrët

(Kodi:53000007026)

TS 10/0.4 kV

Junik Berishët 1

(Kodi:53000007027)

TS 10/0.4 kV

Junik Neziri (Osmonaj)

(Kodi:53000007028)

TS 10/0.4 kV

Junik Qestaj

(Kodi:53000007029)

TS 10/0.4 kV

Gjocaj

(Kodi:53000007030)

TS 10/0.4 kV

Prilep Kukalaj

(Kodi:53000007031)

TS 10/0.4 kV

Jasiqi

(Kodi:53000007039)

TS 10/0.4 kV

Junik Goqët

(Kodi:53000007040)

TS 10/0.4 kV

Ujrat e Zeza Junik

(Kodi:53000007041)

TS 10/0.4 kV

Junik Gjimnazi

(Kodi:53000007045)

TS 10/0.4 kV

Fenix A Junik

(Kodi:53000007046)

TS 10/0.4 kV

Junik – Krasniqë

(Kodi:53000007047)

TS 10/0.4 kV

Teqja e madhe Sheh Xhaferi

(Kodi:53000007050)

TS 10/0.4 kV

Junik Shafrane

(Kodi:53000007052)

TS 10/0.4 kV

Junik Lagjja Berisha 2

(Kodi:53000007053)

TS 10/0.4 kV

Gacaferrët 2

(Kodi53000007056)

TS 10/0.4 kV

Arasha

(Kodi53000007057)

TS 10/0.4 kV

Hasan Lushi- Fabrika e Ujit

(Kodi53000007058)

TS 10/0.4 kV

“FLUX” sh.p.k

(Kodi53000007059)

Vendet: Juniku.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe prerja e disa druve në rrjetin 10 kV.

17.04.2021

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 13:00 deri në ora 17:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë), dhe Turjakë.

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (Kodi: 40042001184, 001, 002, 230, 228, 209, 223, ) prej orës 12:30 – 15:30.

Vendet: rr.12 Qershori dhe rr.Ismajl Qemali, rr.Enver Topalli nga një pjesë.

Arsyeja: Montimi i kthinës matëse.

2.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (Kodi: 40042007245, 255) prej orës 12:30 – 15:30.

Vendet: VIVA FRESH dhe TS Imer Halili.

Arsyeja: Montimi i kthinës matëse.

3.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (Kodi: 40040004003, 004, 006, , 023, 024, 029, 034, 173, 200, 205, prej orës 12:30 – 15:30 .

Vendet: rr. Skënderbeu një pjesë dhe r.r Beteja e Koshares.

Arsyeja: Montimi i kthinës matëse.

17.04.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10KV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej ores 11:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Shkabaj, Mazgit- një pjesë, Obiliq- një pjesë, Reforma dhe Al Petroli.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

2.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet degëzimi 10 kV (Kodi: 19100002059, 060, 096 ) prej orës 14:00 deri në ora 18:00.

Vendet: Banesat e Tjerrtores dhe rr. Bulevardi Bill Klinton.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm sipas pëlqimit elektro-enerjetik.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Gjilani Ido të ndërprehet:

Dalja 10kV Malisheva (Kodi 60060018) nga ora 09:00 deri në 11:00

Vendet: rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë); fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 35kV, sipas zgjidhjes teknike – përmirësimi i vërejtjeve nga komisioni i pranimeve teknike.

2.

TS 35/10 kV Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Uglari (kodi: 60060016) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Kolektori, Uglari 1, 2 , Pogragja, Llofca, Doxhët, Sllubica dhe Kokaj.

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit 35kV, sipas zgjidhjes teknike- përmirësimi i vërejtjeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Gjakovë

1.

TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjakova III (Kodi: 81000116) prej orës 08:30-09:00 dhe 16:00-16:30.

Vendet: rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi, Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit, Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina.

TS.10/04kV – TS-340 (kodi: 81000116362) prej orës 08:30 deri në ora 16:30

Vendet: rr. Skënderbeu dhe rr.Hysni Dobruna nga një pjesë.

Arsyeja: Ndërrim i Transformatorit komplet, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ngjarja paraprake

Një tjetër konkurrent i “Përputhen” ia mësyn muzikës

Ngjarja e ardhëshme

Media maqedone i drejtohet trajnerit të Kosovës: Kur nuk mund të durosh një bukuroshe...

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian