KEDS: Në këto zona do ketë ndërprerje të energjisë

KEDS ka bërë të ditur se si rrjedhojë e punimeve në rrjet, në disa zona do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Me anë të një komunikate për media, KEDS ka bërë të ditura lokacionet dhe orarin e ndërprerjeve.

Njoftimi i plotë nga KEDS:

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve 10kV.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS10/04 kV Vneshtat 1 (Kodi: 11000008030 ) prej orës 10:30 deri në ora 13:00

Vendet: Rr. Leka i Madh.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kabllat kod 73000001 nga ora 11:00 deri në 15:00.

Vendet: Qyteti, policia dhe qendra.

Arsyeja: Vendosja e kabllos 10kV punimi i kokave kabllovike.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat Magure (Kodi: 41048002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Magure, Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torinë, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave dhe i izolatorëve.

2.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Janjevë, Shashkovc, Akllap, Tërbuvci Gushterica e Epërme Shushica.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave, izolatorëve dhe përçuesve.

Pejë

1.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Jashanica (Kodi: 52000003) prej orës 11:00 -11:20 dhe nga ora 15:00 – 15:20

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë, si dhe Led Light Tehnology.

TS10/04 kV Gjurgjevik l (Kodi: 52000003022 ) prej orës 11:00 deri në ora 15:20

Vendet: TS Gjurgjevik l.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

2.

TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mojstiri (Kodi: 54000001) prej orës 11:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Sine dhe Mojstir.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

3.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Leshani (Kodi: 51000005) nga ora 11:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Fshatrat: Ramun, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Bartja e përçuesve në shtyllat e betonit TM, degëzimi i Gllaviqicës.

Prizreni

1.

Nga TS 35/10kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Poslishta (Kodi: 30035006) nga ora 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i ulët, Reqan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm.

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë), Turjakë.

Arsyeja: Përforcimi i shtyllave, tërheqje e përçuesve Demanek – Panorc – Llapqevë.

23.03.2022

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

TS 110/35 kV Gjilani do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Morava e Binçës (Kodi: 60062011427) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: TS Morava e Binçës.

Arsyeja: Rregullohet ndërprerësit të panelit të tensionit të ulët.

24.03.2022

Punime nga KOSTT

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Lagja e Spitalit 4/1 (Kodi: 19000077216 ) prej orës 08:00 deri në ora 18:00

Vendet: TS Lagjja e Spitalit 4/1.

Arsyeja: Shkëputja e fijeve optike në LP 110 kV – 1202 – NS Prishtina 4 – NS Prishtna 2.

GAZETA.MK

Story i mëparshëm

Florjan Binaj lë humorin për politikën, aktori nis punën për krijimin e një partie të re

Story i radhës

Ganiu mbikqyri punimet për Instalimin e rrjetit të ri të kanalizimit në Lagjen Seravë

Të fundit nga

AlbanianMacedonianEnglish