Kaos në Kuvend kur Talat Xhaferi ndërpret seancën për ndryshimet kushtetuese!

Ka mbaruar debati për seancën e 123 në Kuvend, gjegjësisht për seancën për miratimin e nevojës për ndryshime kushtetuese. Kreu i Kuvendit, Talat Xhaferi ndërpreu seancën, pas çka u revoltuan deputetët e VMRO-DPMNE-së.

“Me që u apsolvua lista e të paraqiturve për fjalë, konstatoj se diskutimi ka përfunduar dhe këtu e ndërpres punën me këtë seancë dhe për vazhdimin do të informoheni në mënyrë plotësuese”, tha Xhaferi.

Story i mëparshëm

Lady Tonali rrëfehet: vështirësitë dhe jeta e re në Newcastles

Story i radhës

Nicolas Sarkozy shkakton ‘tërmet’ në BE, zbulohen “pazaret” e dikurshme me Vladimir Putin, ja çfarë duhet të bëjnë tani europianët

Të fundit nga