Kallëzim penal për uzurpim të patundshmërisë dhe ndërtim pa leje

Njësiti për krime ekonomike dhe kompjuterike ka paraqitur kallëzim penal kundër H.A (56) nga Shkupi për shkak të dyshimit të bazuar për kryerjen e veprave penale “uzurpim i patundshmërisë” nga neni 225 par.2. dhe “ndërtim pa leje” nga neni 244-a paragrafi 1 i Kodit Penal, njofton MPB.

“Me datë 17.01.2022 në vendin e quajtur “Kopanicë” – Komuna Kadastrale Kopanicë, përfaqësues të Inspektoratit ndërtimor kanë kontrolluar tokën në pronësi të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe kanë konstatuar se personi i raportuar ka bërë punë ndërtimore me material të fortë pa leje ndërtimi të lëshuar nga komuna e Sarajit. Me veprime të tilla ai ka kryer veprat që i ngarkohen”, kumtuan nga MPB.

Story i mëparshëm

Kovaçevski-Brnabiq: Bashkëpunimi i fortë rajonal është baza për zhvillim të përshpejtuar ekonomik

Story i radhës

Eintrachti i Frankfurtit me një mungesë të madhe

Të fundit nga