JONUZI: Përgjegjësi i regjistruesve në burgun e Idrizovës është shqiptar

Nuk dua të bëhem avokat i askujt, por për hir të vërtetës që gjërat mos të shtrembërohen dhe opinioni t’a dijë të vërtetën ju informoj se rregjistrimin në Burgun e Idrizovës e realizojnë 4 rregjistrues edhe atë dy rregjistrues me përkatësi etnike shqipëtare dhe dy rregjistrues me përkatësi etnike maqedone.

P.s
Përgjegjës i këtyre rregjistruesve është shqiptarë

Me respekt,
Femi Jonuzi zv.drejtor i Burgut të Idrizovës

Ngjarja paraprake

4 rregullat e arta të dashurisë, që nuk duhet të thyhen kurrë

Ngjarja e ardhëshme

Greqia nuk gjen paqe, lëkundje të forta tërmeti

të fundit nga

AlbanianEnglishMacedonian